Τυνήσιος βίασε 14χρονη γερμανίδα

Τυνήσιος βίασε  14χρονη γερμανίδα

Τυνήσιος βίασε 14χρονη γερμανίδα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1312 ΦΟΡΕΣ

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου βρέθηκε χθες 44χρονος από την Τυνησία ο οποίος κατηγορείται για βιασμό σε βάρος 14χρονης Γερμανίδας πριν από 13 χρόνια στη Ρόδο!

Αν και η πράξη σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου με το οποίο παραπέμφθηκε η υπόθεση στο ακροατήριο, έγινε το 2001, εντούτοις η σύλληψη του 44χρονου – σήμερα- Τυνήσιου έγινε μόλις το 2013 και έκτοτε είναι προσωρινά κρατούμενος.
Χθες η υπόθεση προσδιορίστηκε να εκδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου όμως τελικά αναβλήθηκε λόγω μη εμφάνισης της παθούσας.
Ωστόσο ο συνήγορος υπεράσπισης του 44χρονου, κ. Αναστάσιος Διάκος, ζήτησε από το δικαστήριο να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση του πελάτη του έστω και με περιοριστικούς όρους, αίτημα το οποίο τελικά δεν έγινε αποδεκτό και έτσι ο Τυνήσιος επέστρεψε στην φυλακή.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, όλα έγιναν στις 3 Σεπτεμβρίου 2001 στις 2 το μεσημέρι στα Κολύμπια της Ρόδου όπου ο 44χρονος φέρεται να οδήγησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε την ανήλικη Γερμανίδα ηλικίας τότε 14 ετών με το πρόσχημα να μεταφράσει για λογαριασμό του ένα γερμανικό τραγούδι και εκεί ασέλγησε σε βάρος της.

Διαβάστε ακόμη

Ανήλικος λήστεψε στη Ρόδο και συνελήφθη στην Κεφαλονιά

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο