Ελεύθερος χωρίς όρους για τις κλοπές

Ελεύθερος χωρίς όρους για τις κλοπές

Ελεύθερος χωρίς όρους για τις κλοπές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 315 ΦΟΡΕΣ

Ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε χθες μετά την απολογία του 49χρονος που κατηγορείται για διακεκριμένες κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια σε βάρος Συμιακού ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από μήνυση που κατέθεσε ο ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ σε βάρος του 49χρονου το 2011 και η οποία είχε ως αποτέλεσμα άμεσα την τότε σύλληψη του τελευταίου και την παραπομπή του στο Μονομελές αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου.

Σε εκείνη δε τη δίκη ο 49χρονος είχε παραδεχτεί ότι είχε αφαιρέσει το ποσό των 300 ευρώ από την ταμειακή μηχανή του καταστήματος χρήματα τα οποία και δήλωσε την πρόθεσή του να επιστρέψει.

Ωστόσο ο επιχειρηματίας κατήγγειλε στην συνέχεια πως το ποσό ήταν πολύ μεγαλύτερο και συγκεκριμένα ότι από τον Αύγουστο του 2010 έως και τις 21 Αυγούστου 2011 ο 49χρονος είχε αφαιρέσει από το κατάστημά του, στο οποίο έμπαινε με αντικλείδι διάφορα ποσά, χωρίς να αναφέρει πόσα, αλλά συνολικά άνω των 75.000 ευρώ.

Επίσης στις 21 Αυγούστου ο 49χρονος κατηγορείται ότι αφαίρεσε από το ίδιο κατάστημα το ποσό των 10.000 ευρώ. Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας ο καταστηματάρχης είπε ότι το κλειστό κύκλωμα της επιχείρησης του «συνέλαβε» τον 49χρονο να διαπράττει τα παραπάνω αδικήματα, όμως όπως ο τελευταίος επεσήμανε χθες στην απολογία του συνοδευόμενος από το δικηγόρο του κ. Στέλιο Κιουρτζή, ουδέποτε προσκόμισε το εν λόγω αποδεικτικό υλικό, κάτι για το οποίο και κατέθεσαν αίτηση, κατηγορούμενος και δικηγόρος, χθες στην ανακρίτρια.

Ο 49χρονος όχι μόνο αρνήθηκε την κατηγορία αλλά επεσήμανε και σημαντικά σημεία από τις καταθέσεις που έχει δώσει και ενώπιον του αυτόφωρου δικαστηρίου ο ιδιοκτήτης, από τα οποία προκύπτουν σαφείς αντιφάσεις για τα όσα ισχυρίζεται.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο 49χρονος με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους.

Διαβάστε ακόμη

Ανήλικος λήστεψε στη Ρόδο και συνελήφθη στην Κεφαλονιά

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο