Η συνέντευξη του Ι. Παππά από την Κω: «Ψηφίζουμε Ν.Δ. για να μην έχουμε περιπέτειες» (βίντεο)

Η συνέντευξη του Ι. Παππά από την Κω: «Ψηφίζουμε Ν.Δ. για να μην έχουμε περιπέτειες» (βίντεο)

Η συνέντευξη του Ι. Παππά από την Κω: «Ψηφίζουμε Ν.Δ. για να μην έχουμε περιπέτειες» (βίντεο)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 381 ΦΟΡΕΣ

Συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ της Κω έδωσε σήμερα το μεσημέρι ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννης Παππάς.

Ο κ. Παππάς τόνισε πως η μοναδική λύση για να μην μπει η χώρα σε περιπέτειες είναι Η Νέα Δημοκρατία εκφράζοντας παράλληλα την πίστη του πως το κόμμα στο οποίο ανήκει θα είναι και ο νικητής των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

Ο κ. Παππάς ενημέρωσε τους δημοσιογράφους για τις περιοδείες που πραγματοποίησε σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου αλλά και για την θετική ανταπόκριση που είχε από τους Δωδεκανήσιους.

Όσον αφορά την επόμενη ημέρα αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας ο κ. Παππάς επεσήμανε πως ψηλά στην λίστα τόσο την δική του όσο και του κόμματος βρίσκεται η υγεία αλλά και το πρόβλημα με την συγκοινωνία,ενώ δήλωσε πως ο τομέας του τουρισμού αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης Σαμαρά και θα γίνει ότι είναι απαραίτητο για να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο,λόγω των εκλογών.

Δείτε παρακάτω όλη την συνέντευξη του κ. Παππά:










Πηγή: kosnews24.gr

Διαβάστε ακόμη

ΠΑΣΟΚ Ν. Δωδεκανήσου: Απαράδεκτη η τοποθέτηση της Β. Φλέσσα στη Βουλή για τα Τέμπη

Μ. Κόνσολας: «Εξετάζεται η αναγκαιότητα δημιουργίας αποκεντρωμένων παραρτημάτων της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, σε Ρόδο και Κω»

Γιάννης Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Παράταση στις προθεσμίες για τα χωρίς άδεια καταστήματα σε χερσαίες ζώνες λιμένων»

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»