ΑΝΕΛ Ρόδου: «Δυσφήμιση και όχι διαφήμιση για το Καστελλόριζο η ανακοίνωση ένταξης στο μνημόνιο»

ΑΝΕΛ Ρόδου: «Δυσφήμιση και όχι διαφήμιση για το Καστελλόριζο η ανακοίνωση ένταξης στο μνημόνιο»

ΑΝΕΛ Ρόδου: «Δυσφήμιση και όχι διαφήμιση για το Καστελλόριζο η ανακοίνωση ένταξης στο μνημόνιο»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 564 ΦΟΡΕΣ

Τι αναφέρεται στην ανακοίνωση για τον Γιώργο Παπανδρέου

Η ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Ρόδου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αναφορικά με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και το Καστελλόριζο.

Αναλυτικά:

Δυσφήμιση και όχι διαφήμιση αποτέλεσε η ανακοίνωση της ένταξης της Χώρας μας στο μνημόνιο από τον κ. Παπανδρέου, για το Καστελλόριζο.

Ο πρώην Πρωθυπουργός, Γεώργιος Παπανδρέου, ή δεν θυμάται, ή είναι τρελός.

Αντί να πεί ΟΧΙ στο μνημόνιο και κατ’ επέκταση στο αυστηρό πρόγραμμα επιτήρησης, ή να μπεί στη διαδικασία να προτείνει τότε το δημοψήφισμα, από το Καστελλόριζο, επέλεξε με κλειστά μάτια το δρόμο του μνημονίου, χρησιμοποιώντας την πιο ευαίσθητη περιοχή της πατρίδας μας για να το ανακοινώσει.

Ο κ. Παπανδρέου είχε μεταβεί για άλλο λόγο στο νησί – σκοπός ήταν να συζητήσει τα προβλήματα των κατοίκων- αντ’ αυτού, απαξίωσε τα υπάρχοντα προβλήματα, ούτε καν τα συζήτησε και, έπειτα από ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε, στήθηκε στην προβλήτα και ανακοίνωσε ευθαρσώς το μνημόνιο, ανοίγοντας την πύλη της κολάσεως για τη Χώρα.

Ο ελληνικός λαός μπήκε σε περιπέτειες χωρίς να γνωρίζει τίποτα. Δικαίως οι κάτοικοι του Καστελλορίζου διαμαρτύρονται, καθώς μόνο μια φράση χαρακτηρίζει αυτήν την πράξη…και αυτή είναι η «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ».

Διαβάστε ακόμη

ΠΑΣΟΚ Ν. Δωδεκανήσου: Απαράδεκτη η τοποθέτηση της Β. Φλέσσα στη Βουλή για τα Τέμπη

Μ. Κόνσολας: «Εξετάζεται η αναγκαιότητα δημιουργίας αποκεντρωμένων παραρτημάτων της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, σε Ρόδο και Κω»

Γιάννης Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Παράταση στις προθεσμίες για τα χωρίς άδεια καταστήματα σε χερσαίες ζώνες λιμένων»

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»