Συγχαρητήρια σε Καμμένο και Σακελλαρίδη

Συγχαρητήρια σε Καμμένο  και Σακελλαρίδη

Συγχαρητήρια σε Καμμένο και Σακελλαρίδη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 582 ΦΟΡΕΣ

Ο Δήμος Νισυρίων, δια μέσου του Δημάρχου του κ. Χριστοφή Ι. Κορωναίου, έστειλε συγχαρητήρια τηλεγραφήματα για την εκλογή τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο στους κυρίους Καμμένο Πάνο και Σακελλαρίδη Γαβριήλ.

“Ο Πάνος Καμμένος, πρόεδρος του κόμματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, έχει καταγωγή από τα Νικειά Νισύρου και χθες βρέθηκε στην ιδιαίτερη του πατρίδα για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης εξελέγη στην Α΄ Αθηνών με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α και έχει καταγωγή από τα Νικειά Νισύρου. Η κοινότητα Νισύρίων, οι απανταχού τον κόσμο Νισύριοι, αισθανόμαστε μεγάλη περηφάνια που δυο παιδιά της Νισύρου βρίσκονται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο εκπρόσωποι του Ελληνικού λαού.

Διαβάστε ακόμη

ΠΑΣΟΚ Ν. Δωδεκανήσου: Απαράδεκτη η τοποθέτηση της Β. Φλέσσα στη Βουλή για τα Τέμπη

Μ. Κόνσολας: «Εξετάζεται η αναγκαιότητα δημιουργίας αποκεντρωμένων παραρτημάτων της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, σε Ρόδο και Κω»

Γιάννης Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Παράταση στις προθεσμίες για τα χωρίς άδεια καταστήματα σε χερσαίες ζώνες λιμένων»

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»