Ματίνα Κατσιβέλη: Θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας

Ματίνα Κατσιβέλη:  Θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας

Ματίνα Κατσιβέλη: Θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 374 ΦΟΡΕΣ

Aπό την υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μ. Κατσιβέλη, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

“Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 κερδίσαμε μια μεγάλη μάχη απέναντι στο φόβο, στην υποτέλεια, στο σκοταδισμό, στην τρομοκρατία.

Κερδίσαμε μια μεγάλη μάχη για να προχωρήσουμε, με το ΣΥΡΙΖΑ στο τιμόνι της χώρας, με σύνεση, σταθερότητα, υπευθυνότητα και χωρίς συμβιβασμούς στην οικοδόμηση μιας άλλης Ελλάδας με ελευθερία, εθνική ανεξαρτησία, δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη, αλληλεγγύη και αξιοπρέπεια.

Ένας άλλος αέρας φυσά, σιγά-σιγά ξαστερώνει και τα πρώτα δείγματα γραφής υπάρχουν από την πρώτη κυβέρνησή μας αυτής της νέας εποχής.

Ευχαριστούμε όλους τους Δωδεκανήσιους για την πρωτιά που έδωσαν στο ΣΥΡΙΖΑ και με το βάρος αυτού του ιστορικού φορτίου δεσμευόμαστε ότι θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας, με τους τρεις άξιους βουλευτές που εκλέξαμε στο νομό και με όλους εμάς στις πρώτες γραμμές του αγώνα.

Προσωπικά ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου τους 4.600 πολίτες του νομού Δωδεκανήσου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και την εκτίμηση της επί σειρά δεκαετιών αταλάντευτης στάσης ζωής μου και με τη δύναμη που πηγάζει από την ψήφο τους, υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να είμαι παρούσα στο ξεκίνημα της χώρας για δικαιοσύνη, ανθρωπιά, ισότητα, ευημερία με απαραβίαστη την αρχή ότι «ο άνθρωπος είναι πάνω από τα κέρδη».

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»