Αναγκαστικές αναβολές στον όμιλο των Αγίων Θεοδώρων

Αναγκαστικές αναβολές στον όμιλο των Αγίων Θεοδώρων

Αναγκαστικές αναβολές στον όμιλο των Αγίων Θεοδώρων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 181 ΦΟΡΕΣ

Μπορεί οι Άγιοι Θεόδωροι να έχουν επιλέξει να κινηθούν σε πιο επαγγελματικά πρότυπα, αν και νεοφώτιστοι, και να ταξιδεύουν αεροπορικώς, ανεβάζοντας τον προϋπολογισμό τους σε σεβαστά επίπεδα, δεν κάνουν όμως το ίδιο και όλες οι υπόλοιπες ομάδες του 2ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Η ομάδα της Ρόδου κάνει δεκατρία ταξίδια μέσα στη σεζόν, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα αφού ακόμη κι εκείνες της Κρήτης παίζουν μεταξύ τους και γλιτώνουν δύο μετακινήσεις. Όταν, δε, καλούνται να πάνε στην Αθήνα, για οικονομικούς λόγους, έχουν επιλέξει να μετακινούνται ακτοπλοϊκώς.

Χθες που προέκυψε πρόβλημα στα δρομολόγια των πλοίων, λόγω του απαγορευτικού, η Ομοσπονδία προχώρησε αναγκαστικά σε αναβολή των αγώνων τους κι έτσι δεν πρόκειται να διεξαχθούν αύριο οι συναντήσεις Ιωνικός Ν.Φ. – Εργοτέλης και Κρόνος – Ακαδημία Ρεθύμνου.

Αναλυτικά: «Μετά την απαγόρευση απόπλου από το Λιμεναρχείο, οι αγώνες Ιωνικός ΑΣ ΝΦ – ΓΣ Εργοτέλης και ΓΣ Κρόνος Αγ. Δημ. – Ακαδημία Καλ. Ρεθ., για την 15η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ανδρών (2ος όμιλος) της 01/02/2015 και ώρας 17.00, αναβάλλονται καθότι τα Σωματεία ΓΣ Εργοτέλης και Ακαδημία Καλ. Ρεθ. δεν μπορούν να μετακινηθούν».

Σημειώνεται επίσης ότι «ο αγώνας ΓΣ Κορωπίου-Αιγάλεω ΑΟ για τη 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (2ος Όμιλος) της 1/2/2015 και ώρας 17.00, θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών πλην των μελών της Ομοσπονδίας, σύμφωνα με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής».

Διαβάστε ακόμη

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή

Να κάνουν αισθητή την παρουσία τους

Αύριο στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» το διασυλλογικό συνθέτων στίβου Κ16

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος