Διαλύεται και τυπικά ο Eνιαίος φορέας Tουρισμού Κω-Νισύρου

Διαλύεται και τυπικά  ο Eνιαίος φορέας Tουρισμού Κω-Νισύρου

Διαλύεται και τυπικά ο Eνιαίος φορέας Tουρισμού Κω-Νισύρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 386 ΦΟΡΕΣ

Στην επικύρωση της απόφασης να διαλυθεί ο ενιαίος φορέας τουρισμού Κω-Νισύρου, θα προχωρήσει το περιφερειακό συμβούλιο νοτίου Αιγαίου κατά την προσεχή του συνεδρίαση.

Ο φορέας, που αποτελούσε μέχρι σήμερα αστική μη κερδοσκοπική εταιρία, κατά την τελευταία συνεδρίασή του στις 31 Οκτωβρίου 2014 στην Κω, συζήτησε το θέμα και μετά από πρόταση του προέδρου του αντιδημάρχου Κω Ηλία Σιφάκη, αποφάσισε τη διάλυσή του.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος ενημερώνοντας τα μέλη του φορέα, τόνισε ότι ο δήμος Κω θεωρεί πως δεν μπορεί να συνεχιστεί η λειτουργία του υπό το υπάρχον καθεστώς και δεδομένου ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια τα υπόλοιπα θεσμικά μέλη της εταιρίας δεν συνεισέφεραν οικονομικά ως όφειλαν εκ του καταστατικού, πρότεινε τη διάλυσή του.

Σημειώνεται ότι τα μέλη της εταιρίας ήταν η περιφέρεια νοτίου Αιγαίου, ο δήμος Κω, ο δήμος Νισύρου, η ένωση ξενοδόχων Κω, το σωματείο ενοικιαζομένων διαμερισμάτων και το σωματείο τουριστικών πρακτόρων.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Χατζημάρκος: σε διψήφιο ποσοστό η αύξηση κρατήσεων σε Ρόδο και Κω

Κως και Ρόδος στους κορυφαίους προορισμούς εσωτερικού της Aegean Airlines από τη βάση της Θεσσαλονίκης για την περίοδο του Πάσχα

Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο