Ήρθαν τα πάνω κάτω!

Ήρθαν τα πάνω κάτω!

Ήρθαν τα πάνω κάτω!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 235 ΦΟΡΕΣ

Η δικαίωση του Ολυμπιακού Βόλου από το ΑΣΕΑΔ άλλαξε τα δεδομένα στην Α1 γυναικών. Με Αναγέννηση Ν.Ρ. ο Ιπποκράτης στα πλέι οφ!

Εκδικάστηκε χθες από το ΑΣΕΑΔ η προσφυγή του Ολυμπιακού Βόλου για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ το οποίο διεξήχθη στις 7 Δεκεμβρίου (!!) και χωρίς την παρουσία γιατρού. Έστω και την ύστατη ώρα, η υπόθεση που ταλαιπωρεί το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών εδώ και περίπου τρεις μήνες, πάρθηκε η απόφαση που καθορίζει ή μάλλον επανακαθορίζει την τελική κατάταξη, τα ζευγάρια των πλέι άουτ αλλά κι εκείνα των πλέι οφ.

Ο Ολυμπιακός Βόλου δικαιώθηκε, πήρε το (χαμένο) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο ίδιος ο «δικέφαλος» του Βορρά μηδενίστηκε και ήρθαν τα πάνω κάτω στη βαθμολογία. Η Τερψιθέα σώθηκε, ο ΠΑΟΚ παίζει στα πλέι άουτ (με αντίπαλο τον Παναθλητικό) ενώ ο Ιπποκράτης σκαρφάλωσε μία θέση στην τελική κατάταξη και αντί για 6ος πλασαρίστηκε 5ος.

Αυτό σημαίνει ότι αλλάζει το ζευγάρι στα πλέι οφ καθώς θ’ αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Ν.Ρ. και όχι τον Πρωτέα Βούλας ενώ το μεταξύ τους σκορ (νίκες) είναι 1-1 κι αυτό του δίνει άλλες πιθανότητες για να προχωρήσει παρακάτω.

Η τελική βαθμολογία της Α1 Γυναικών: 1. Ελληνικό 35, 2. Παναθηναϊκός 34, 3. Πρωτέας Βούλας 33, 4. Αναγέννηση Ν. Ρυσίου 26, 5. Ιπποκράτης Κω 25, 6. Τερψιθέα 25, 7. ΠΑΟΚ 24, 8. Αθηναϊκός 23, 9. Ολυμπιακός Βόλου 23, 10. Παναθλητικός 20.

Τα ζευγάρια των πλέι άουτ έχουν ως εξής: ΠΑΟΚ - Παναθλητικός (1-1), Αθηναϊκός - Ολυμπιακός Βόλου (1-1).

Η διαδικασία θα ξεκινήσει την Κυριακή 8 Μαρτίου, το δεύτερο ματς θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11/3 και αν χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο 14 του μήνα.

Τα ζευγάρια των πλέι άουτ έχουν ως εξής: Ελληνικό – Αθηναϊκός ή Ολυμπιακός Β. (2-0), Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ ή Παναθλητικός (2-0), Πρωτέας – Τερψιθέα (2-0), Αναγέννηση Ν. Ρύσιου – Ιπποκράτης (1-1).

Τα πλέι οφ αναμένεται να ξεκινήσουν την Κυριακή 22 Μαρτίου.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!