Απεβίωσε ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος

Απεβίωσε ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος

Απεβίωσε ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2565 ΦΟΡΕΣ

Απεβίωσε ο προϊστάμενος του τμήματος κοινωνικής αρωγής της περιφέρειας νοτίου Αιγαίου Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή χτες τα ξημερώματα σε ηλικία 58 ετών.

Τη θλιβερή είδηση ανακοίνωσε στο περιφερειακό συμβούλιο, που συνεδρίαζε χτες, ο αντιπεριφερειάρχης κοινωνικής μέριμνας Ηλίας Ζωγραφίδης, ενώ το σώμα με παρότρυνση του προέδρου κράτησε ενός λεπτού σιγή.

Μιλώντας για τον εκλιπόντα ο κ. Ζωγραφίδης αναφέρθηκε στο ήθος και την εργατικότητά του, τονίζοντας ιδιαίτερα το γεγονός ότι ήταν αγαπητός και σαν άνθρωπος και σαν υπάλληλος.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιάννης Μαχαιρίδης, τόνισε ότι ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ήρθε με μετάθεση στη Ρόδο το 2006 από το υπουργείο εμπορίου και τοποθετήθηκε στην διεύθυνση υγείας και πρόνοιας.

Αναφέρθηκε στην ακεραιότητα του χαρακτήρα του και στη βοήθεια που παρείχε στην υπηρεσία του αναλαμβάνοντας έναν δύσκολο τομέα της περιφέρειας όπως είπε αυτόν των προνοιακών επιδομάτων.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τετάρτη 1 Απριλίου 2015 και ώρα 3μ.μ. από τον Ιερό Ναό Ταξιαρχών Κοιμητήριο Ρόδου, ενώ η ταφή θα γίνει στον Άγιο Δημήτριο Παλαιό Νεκροταφείο Ρόδου

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΝΤΙ ΣΤΕΦΑΝΩΝ
ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ "ΡΟΔΑΥΓΗ" ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΑΡ. ΛΟΓ/ΜΟΥ 5701-060080-972

Διαβάστε ακόμη

Η δραστηριότητα του Κέντρου «Δίοδος»

Προκήρυξη διαγωνισμού για το «Βραβείο Βασίλη Μοσκόβη έτους 2023»

Ορκίστηκε χειρουργός στο Νοσοκομείο Ρόδου ο Γιώργος Ντόκος

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Πάνο Αλεξανδρή

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου

Έντονη αντίδραση του Βασίλη Υψηλάντη κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Την χαρακτήρισε «Εθνική Εισαγγελέα»

Τζέιμς Καφετζής: Ο πατέρας μου ψάχνει νέο σκάφος στον Ειρηνικό για να συνεχίσει το ταξίδι του από εκεί

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Ρόδου η Ματίνα Γιανέλλη