Μεγάλη διάκριση για το «Πανορμίτειο» Γυμνάσιο και Λύκειο Σύμης

Μεγάλη διάκριση για το «Πανορμίτειο» Γυμνάσιο  και Λύκειο Σύμης

Μεγάλη διάκριση για το «Πανορμίτειο» Γυμνάσιο και Λύκειο Σύμης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1173 ΦΟΡΕΣ

Το "Πανορμίτειο" Γυμνάσιο και Λύκειο Σύμης βραβεύτηκε στον 5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό μαθητικών ταινιών μικρού μήκους «Ένας πλανήτης... μια ευκαιρία».

Συγκεκριμένα, το σχολείο απέσπασε το 1ο βραβείο στην κατηγορία ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΜΟΥΣΙΚΗ με την ταινία του με τίτλο: «ΟΥΤΟΠΙΑ». Θέμα είχε τα ναρκωτικά.

Οι μαθητές που συμμετείχαν ήταν:
Φραζαδάκης Κων/νος, Ζαχαριάς Γιώργος, Θεολόγου Κων/νος, Κανλή Μαρία, Κακακιός Νικήτας Κρητικού Δημήτριος, Μαραβάλλια Κυριακή, Λεβεντέρης Παντελής, Παπακαλοδούκας Νικόλας , Μαρκόνιου Άννα, Τσαβαρή Λίνα, Τσαβαρή Κορίνα, Τσαβαρή Παντελίστα, Σαραϊλή Χριστίνα, Κωνσταντή Άννα, Καλλίαρος Πανορμίτης, Μαρούλης Διονύσης, Μεγαλούδης Παναγιώτης, Γεωργίου Ελευθέριος

Το τραγούδι αναφερόταν στην μάστιγα των ναρκωτικών τους στίχους έγραψε Κρητικού Δημήτριος ενώ την μουσική ο Ζαχαριάς Γιώργος - Φραζαδάκης Κων/νος - Παπακαλοδούκας Νικόλας τραγούδι Λίνα, Τσαβαρή την επιμέλεια την είχε η Μαραβάλλια Κυριακή κάτω από δύσκολες συνθήκες κατάφεραν τα ακατόρθωτα το μικρό αυτό ακριτικό νησί βγάζει ταλέντα.

Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί 11 Μαΐου στο Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων.



Να σημειωθεί ότι, ύστερα από προσπάθειες κατοίκων Σύμης μ΄ επικεφαλής τον Ηλία Τσαβαρή, η AEGEAN διέθεσε δωρεάν εισιτήρια για την αποστολή που θα μεταβεί στην πρωτεύσουσα, ενώ ο ξενοδόχος της Ρόδου κ. Γεωργάς θα φιλοξενήσει για μια βραδιά τα παιδιά στο νησί μας. Στην Αθήνα βρέθηκε ξενοδοχείο το οποίο με σχετικά χαμηλή τιμή θα φιλοξενήσει τους μαθητές στη διάρκεια της εκεί μετάβασής τους.

Αξίζει, επίσης, ν΄ αναφερθεί ότι, χθες βράδυ, τα παιδιά διοργάνωσαν μια εντυπωσιακή συναυλία στη Σύμη, με σκοπό να συγκεντρώσουν χρήματα για τα έξοδα που θ΄ απαιτηθούν, και φυσικά να μην επιβαρύνουν τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό.

ΤΕΛΟΣ, χθες το πρωί, τα παιδιά "εμφανίστηκαν" στη ΝΕΡΙΤ και μίλησαν για όλη την προσπάθειά τους, που τους επέφερε και την διάκριση, ενώ βρήκαν και την ευκαιρία να αναφερθούν για την Σύμη και τις ομορφιές της.

(Από τα topika-nea.gr)

Διαβάστε ακόμη

Δεκάδες και χθες οι προσκυνητές από τη Ρόδο που μετέβησαν στην Ιερά Μονή Πανορμίτη στη Σύμη

Να στελεχωθεί άμεσα το Κέντρο Υγείας ζητά ο δήμος Σύμης

Μεταφραστικό Εργαστήρι στο Πανορμίτειο Γυμνάσιο και Λυκειακές Τάξεις Σύμης από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Ξεκινούν άμεσα λιμενικά έργα στη Σύμη - Επίσκεψη κλιμακίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου

Ιστορική αποκατάσταση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των κοινόχρηστων χώρων και εκτάσεων του δήμου Σύμης

«Δεν θυμάμαι τίποτα, είχα πιει», δηλώνει ο 30χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει 32χρονη σε καφέ στη Σύμη

Eπιστολή διαμαρτυρίας στον πρωθυπουργό

National Geographic: Προτείνει τη Σύμη ως τοπ προορισμό για έναν πολύ διαφορετικό λόγο