Μιχάλης Χατζηνικήτας: «Πάλι εμείς θα πληρώσουμε το μάρμαρο...»

Μιχάλης Χατζηνικήτας: «Πάλι εμείς θα πληρώσουμε το μάρμαρο...»

Μιχάλης Χατζηνικήτας: «Πάλι εμείς θα πληρώσουμε το μάρμαρο...»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 435 ΦΟΡΕΣ

Αγανακτισμένος δηλώνει ο πρόεδρος του Ιάλυσου, με τα όσα έγιναν μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα

Τελικά ο αγώνας του «Οικονομίδειου» δεν έμεινε στο 0-0 του Ιάλυσου με τον Διαγόρα. Υπήρχε σίγουρα γ΄ ημίχρονο ιδιαίτερα θλιβερό και κάποιοι σίγουρα πρέπει να πάρουν μέτρα γι αυτό, προκειμένου να μην θρηνήσει η κοινωνία μας ακόμα και θύματα…

Φυσικά οι πρώτοι που πρέπει να πάρουν μέτρα είναι οι ίδιοι οι σύλλογοι καθώς υποτίθεται πώς η κατάσταση των οργανωμένων είναι «ελεγχόμενη» από τις Διοικήσεις.

Πριν λοιπόν συμβούν πολύ χειρότερα από αυτά που συνέβησαν την Τετάρτη το απόγευμα στο «Οικονομίδειο», πρέπει να τιθασσεύσουν οι ίδιες οι Διοικήσεις τους 10-20 «άτακτους επιστήμονες» που εκτονώνονται σε πετροπόλεμο σαν αυτόν που ακολούθησε τον αγώνα του Ιάλυσου με τον Διαγόρα που τελείωσε αγωνιστικά με τον καλύτερο τρόπο και τους παίκτες να αποχωρούν αγκαλιασμένοι.

Ωστόσο …έμειναν πίσω συντρίμμια καθώς η εικόνα δεν σηκώνει ούτε διαψεύσεις, ούτε διορθώσεις….
-Πρώτα απ’ όλα οι «κύριοι» αυτοί έσπασαν τα τζάμια-φεγγίτες στα αποδυτήρια του Ιάλυσου ευτυχώς χωρίς να τραυματισθεί κανείς από τους παίκτες που ήταν εκείνη τη στιγμή μέσα σε αυτά.
-Άφησαν πολλά κατεστραμμένα καθίσματα στον χώρο της σκεπαστής του «Οικονομίδειου» αλλά και μερικές δερμάτινες καρέκλες.
-Τέλος δεν γλίτωσαν από την μανία τους ούτε τα δημοσιογραφικά θεωρεία. Πρώτος στόχος από αυτά η μικροφωνική που υπήρχε για τις ανάγκες των αγώνων.
Οι Διοικούντες τον Ιάλυσο ήταν και χθες αγανακτισμένοι από όλα όσα ακολούθησαν το ενενηντάλεπτο. Ο πρόεδρος της ομάδας Μιχάλης Χατζηνικήτας μιλώντας χθες για τα θλιβερά γεγονότα τόνισε χαρακτηριστικά:

«Δεν ξέρω αν πρέπει να μιλήσω ή όχι. Είναι θλιβερό αυτό που συμβαίνει και θα γίνεται όσο υπάρχουν τέτοια στοιχεία στις τάξεις των οργανωμένων. Κάποιοι όμως πρέπει να τους ελέγξουν και να τους απομονώσουν αποβάλλοντας τους από τους συλλόγους. Έτσι θα τους τιμωρήσουν αλλά κι οι σύλλογοι θα ησυχάσουν. Δεν γίνεται να είμαστε όμως εμείς εκείνοι που πάντα θα πληρώνουμε το μάρμαρο. Καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια για να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο κι αυτοί τον διώχνουν με τον τρόπο τους. Κάποιοι τώρα πρέπει να αποκαταστήσουν τις ζημιές. Πάλι εμείς θα πληρώσουμε το μάρμαρο. Πρέπει οπωσδήποτε να διορθωθεί η κατάσταση με τους… λίγους. Γιατί για λίγους πρόκειται…»

Διαβάστε ακόμη

Αύριο στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» το διασυλλογικό συνθέτων στίβου Κ16

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup