Γ.Σ. Δωδεκάνησος: «Η προσπάθεια θα συνεχιστεί»

Γ.Σ. Δωδεκάνησος: «Η προσπάθεια θα συνεχιστεί»

Γ.Σ. Δωδεκάνησος: «Η προσπάθεια θα συνεχιστεί»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 36 ΦΟΡΕΣ

Εκστρατεία ενημέρωσης αλλά και ενίσχυσης με νέα πρόσωπα, που θέλουν να βοηθήσουν στην οργάνωση του σωματείου, κάνει ο Κυπελλούχος Ελλάδας, Γυμναστικός Σύλλογος Δωδεκάνησος.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα παρακάτω: «Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας από το Γ.Σ. Δωδεκάνησος και τα πανηγύρια δεν έχουν κοπάσει ακόμη από την τεράστια επιτυχία της ομάδας μας, η οποία συνεχίζει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση ως προς την οργάνωση σ’ όλο το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος συνεχίζει να προσφέρει πλούσιο έργο τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων, αφού εκτός από τις επιτυχίες των τελευταίων ετών, το κέρδος είναι τα νέα παιδιά που βγαίνουν από το σπίτι τους και συμμετέχουν στις υποχρεώσεις του συλλόγου.

Στις τάξεις του συλλόγου, ο πρόεδρος και Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου, οι συνεργάτες του, οι προπονητές και οι αθλητές είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία της ομάδας, η οποία εντός κι εκτός ελληνικών συνόρων έχει κερδίσει με την οργάνωσή της, πολλούς φίλους σ’ όλη την Ελλάδα.

Θα πρέπει, φυσικά, να σημειωθεί ότι στην προσπάθεια της ομάδας μας, αρωγοί είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Ροδίων και το Επιμελητήριο, οι οποίοι είναι ευαισθητοποιημένοι πάνω στο αρχικό πλάνο του συλλόγου και βοηθούν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Ο στόχος του Γ.Σ. Δωδεκάνησος είναι κάθε μέρα να γίνεται και καλύτερος σ’ όλους τους τομείς. Η διοίκηση, θέλοντας να φέρει κι άλλα άτομα δίπλα στην ομάδα, σκοπεύει να προβεί σε αλλαγή του καταστατικού ενώ ζητάει και τη βοήθεια των απλών φιλάθλων, έτσι ώστε να στηρίξουν τη σπουδαία αυτή προσπάθεια.

Η ψυχή και το πάθος των αθλητών μας και οι προσπάθειες για την καλύτερη δυνατή οργάνωση από τη διοίκηση, στέλνουν μηνύματα σ’ όλους τους γονείς να φέρουν τα παιδιά που έχουν κινητικά προβλήματα στις τάξεις της ομάδας, που πάνω απ’ όλα είναι μία παρέα και μία οικογένεια.

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος αποτελεί τη μεγάλη δύναμη στο ελληνικό μπάσκετ με καρότσι και έχει στόχο να παραμείνει στην κορυφή, προσφέροντας πλούσιο κοινωνικό έργο και εκτός παρκέ. Η ομάδα μας υπόσχεται ότι αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια σ’ όλα τα επίπεδα».

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!