Έπιασαν δουλειά, εντόπισαν «λαβράκι» στον Έμπωνα

Έπιασαν δουλειά, εντόπισαν  «λαβράκι» στον Έμπωνα

Έπιασαν δουλειά, εντόπισαν «λαβράκι» στον Έμπωνα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 164 ΦΟΡΕΣ

Ραντεβού με τους Στάππα και Παπαχριστοδούλου θα έχουν οι άνθρωποι της Αναγέννησης, που θέλουν τον αμυντικό Κοκιαντώνη των Ιπποτών

Λίγες μέρες μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με το Χρυσόστομο Χάσταλη, που θα παραμείνει προπονητής της Αναγέννησης Έμπωνα για άλλη μια χρονιά, οι άνθρωποι του συλλόγου έπιασαν δουλειά, θέλοντας να κλείσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα τις μεταγραφικές τους υποθέσεις.

Καταρχήν, οι περισσότεροι από τους ντόπιους ποδοσφαιριστές του φετινού κορμού θα παραμείνουν, ενώ ενός των ημερών θα γίνει η τελική συνάντηση με τους επιθετικούς Γιώργο Στάππα και Μανώλη Παπαχριστοδούλου, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς βρίσκονται πολύ κοντά στο να δώσουν ξανά τα χέρια με τους Εμπωνιάτες.

Όσο για τα μεταγραφικά, οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει εντοπιστεί, εκτός Ρόδου, μία εξαιρετική περίπτωση επιθετικού που παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει παραστάσεις από τα εθνικά πρωταθλήματα.

Στον Έμπωνα μένουν συγγενείς του, ο ίδιος θέλει να μετακομίσει στο νησί και η Αναγέννηση είναι έτοιμη να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Επιπλέον, ο σύλλογος φέρεται να έχει κάνει πρόταση στον έμπειρο αμυντικό Αντώνη Κοκιαντώνη, ο οποίο αγωνιζόταν στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries με τα χρώματα των Ιπποτών.

Διαβάστε ακόμη

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή

Να κάνουν αισθητή την παρουσία τους

Αύριο στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» το διασυλλογικό συνθέτων στίβου Κ16

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος