Ακύρωσε η Πιννή τη συμμετοχή της στα Island Games

Ακύρωσε η Πιννή τη συμμετοχή της στα Island Games

Ακύρωσε η Πιννή τη συμμετοχή της στα Island Games

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 121 ΦΟΡΕΣ

Η πρωταθλήτρια του ΓΑΣ Υγεία Ρόδου θα προτιμήσει το Γκαλά Γυναικών της Φιλοθέης και τα «Χανιά 2015», ώστε να προκριθεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων

Εντός Ελλάδος θα μείνει η Μαρία Πιννή και θα διεκδικήσει τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων για την Α’ Κατηγορία στην Κρήτη, στις 20-21 Ιουνίου. Η πρωταθλήτρια των 100μ. μ’ εμπόδια από τον ΓΑΣ Υγεία Ρόδου ακύρωσε τη συμμετοχή της στα Island Games του Τζέρσεϊ (27 Ιουνίου-3 Ιουλίου), αν και αποτελούσαν μαζί με το Σάββα Διακονικόλα τους μοναδικούς εκπροσώπους του στίβου, καθώς από τη συγκεκριμένη διοργάνωση δεν μπορούν ν’ αναγνωριστούν όρια πρόκρισης και γι’ άλλους σημαντικότατους αγώνες, όπως είναι και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Πεκίνο, από τις 22 έως και τις 30 Αυγούστου.

Ως γνωστόν, η IAAF έχει μια λίστα με συναντήσεις μέσω των οποίων μπορούν να σημειώσουν όσες επιδόσεις απαιτούνται οι αθλητές και οι αθλήτριες. Η Μαρία Πιννή θα συμμετάσχει στο Γκαλά Γυναικών της Φιλοθέης στις 27 Μαΐου αλλά και στα «Χανιά 2015» στις 6 Ιουνίου. Οι δύο αυτοί αγώνες μάλιστα, είναι και κριτήριο για την παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων.

Μεγάλη «αντίπαλός» της θα είναι η Ελισάβετ Πεσειρίδου για τη διεκδίκηση θέσης στην εκκίνηση στο στάδιο του Ηρακλείου τον Ιούνιο, ως αθλήτρια της εθνικής μας ομάδας.

Διαβάστε ακόμη

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή

Να κάνουν αισθητή την παρουσία τους

Αύριο στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» το διασυλλογικό συνθέτων στίβου Κ16