Κληρώνει για τους ομίλους…

Κληρώνει για τους ομίλους…

Κληρώνει για τους ομίλους…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 45 ΦΟΡΕΣ

…της Γ’ εθνικής την Πέμπτη 4 Ιουνίου.

Δύο μέρες μετά την κλήρωση των αγώνων για το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στη Γ’ εθνική, το οποίο θα διεξαχθεί 24-28 Ιουνίου στην Καλλιθέα, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την κατανομή των ομάδων ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ στους ομίλους 1 και 2 του πρωταθλήματος. Στο 2ο όμιλο συμμετέχουν οι Άγιοι Θεόδωροι για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν ενώ ενδέχεται να προστεθεί και ο Ιπποκράτης, εάν κι εφόσον επαληθευτούν τα προγνωστικά στα επικείμενα μπαράζ.

Έτσι, λοιπόν, στις 4 Ιουνίου, ημέρα Πέμπτη, θα τοποθετηθούν δεκαπέντε ομάδες στις εναπομείνασες θέσεις των δύο ομίλων, μεταξύ των οποίων είναι και ο Ηλυσιακός ο οποίος έκανε πράξη τον οικιοθελή υποβιβασμό του από τη Β’ εθνική στη Γ’.

Είναι χαρακτηριστικό πως στο επόμενο πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος ιστορικές ομάδες του ελληνικού μπάσκετ που άλλοτε πρωταγωνιστούσαν σε Α1 και Α2, όπως το Μαρούσι, ο Δούκας, ο προαναφερόμενος Ηλυσιακός, ο Ίκαρος Καλλιθέας αλλά και ο Σπόρτιγκ.

Σημειώνεται επίσης πως στο 2ο δεύτερο, πέραν των Αγίων Θεοδώρων και του νικητή του ειδικού πρωταθλήματος, συμμετέχουν ακόμη ο Κάδμος Θηβών, ο Έσπερος Λαμίας και από την Κρήτη ο Ηρόδοτος και ο Κύδων Χανίων.

Αναλυτικά: «Σύμφωνα με το άρθρο 12 – παρ. Δ’ της Ειδικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος Γ’ Εθν. Κατηγορίας, περιόδου 2014-2015 και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανόδου και υποβιβασμού σωματείων, θα γίνει κλήρωση για την ανακατανομή των σωματείων ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ και ΕΚΑΣΘ στους δύο ομίλους του Νότου και στους δύο ομίλους του Βορρά, αντίστοιχα.

Σε κάθε όμιλο θα ενταχθούν με την κλήρωση τόσα σωματεία ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ και ΕΚΑΣΘ, όσα ακριβώς απαιτούνται για να συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος αριθμός των σωματείων σε κάθε όμιλο Νότου και σε κάθε όμιλο Βορρά της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015 και ώρα 12.00, για μεν τα σωματεία της ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ, στα γραφεία της ΕΟΚ (ΟΑΚΑ), για δε τα σωματεία της ΕΚΑΣΘ, στο γραφείο της ΕΟΚ στη Θεσσαλονίκη (Λυδίας 1 & Παπαναστασίου)».

Οι ομάδες με δικαίωμα συμμετοχής στους ομίλους του Νότου έχουν ως εξής:

1ος όμιλος 2ος όμιλος

1. AO Απόλλων Αρχ. Κορ. 1. ΑΣ Άγιοι Θεόδωροι Αρχαγγέλου

2. ΑΓΕ Ζακύνθου 2. ΑΟΝΑ Ηρόδοτος

3. ΑΓΣ Κεραυνός Αιγίου 3. ΕΣ Κάδμος Θηβών

4. ΑΟ Γλαύκος 4. ΑΟ Κύδων Χανίων

5. ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης Μεσ. 5. ΓΣ Έσπερος Λαμίας

6. ΟΙΑΞ ΑΟ Ναυπλίου 6. Νικητής Ειδικού Πρωταθλήματος

7. Πρωταθλητής ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Σωματεία ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ: ΑΣ Νίκη Αμαρουσίου, Πόλις ΑΣ Καλλιθέας, ΑΟ Σπόρτιγκ, ΑΕ Πεντέλης, Μανδραϊκός ΑΟ, ΑΟ Τρίτων, ΓΣ Απόλλων, Άρης Νικαίας ΓΝΟ, ΦΕΑ Ν.Φ. / Ν.Χ., ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας, ΚΑΠ (Αγία Παρασκευή), ΑΣΕ Δούκα, ΓΣ Αμαρουσίου, ΑΕ Ικάρου Καλλιθέας, Ηλυσιακός ΑΟ.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!