Εφοριακός ήταν ο δράστης του αποτρόπαιου φονικού

Εφοριακός ήταν ο δράστης του αποτρόπαιου φονικού

Εφοριακός ήταν ο δράστης του αποτρόπαιου φονικού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1741 ΦΟΡΕΣ

Είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα έπειτα από καταγγελίες

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία της Κω από το άγριο έγκλημα που έγινε χθες τα ξημερώματα στην περιοχή Λάμπη, όταν ο 58χρονος Α.Τ. εισέβαλε κρατώντας κυνηγετική καραμπίνα στο σπίτι της 39χρονης συζύγου του με την οποία τελούσε σε διάσταση το τελευταίο διάστημα, σκοτώνοντας εν ψυχρώ με έναν πυροβολισμό τον 46χρονο κουνιάδο του.

Κάτοικοι της Κω που γνώριζαν τον δράστη του αποτρόπαιου εγκλήματος τον περιέγραψαν ως άτομο που δεν είχε δημιουργήσει προβλήματα στην τοπική κοινωνία και ούτε έδειχνε να μπορούσε να φτάσει σε ένα τέτοιο γεγονός.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές, ο δράστης ήταν Εφοριακός και είχε έρθει στα Δωδεκάνησα για να υπηρετήσει στην Δημόσια Οικονομική Εφορία εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Υπηρέτησε για πολλά χρόνια επίσης σε πολιτικό γραφείο υπουργού και βουλευτή, εκτός Δωδεκανήσου.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα, για διάφορες καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του, αλλά επρόκειτο να επανέλθει στην υπηρεσία του μέσα στο προσεχές διάστημα.

Το ιστορικό

Ειδικότερα σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας ο 58χρονος, χθες το πρωί παραβίασε την είσοδο κατοικίας όπου διέμενε 39χρονη με τον 46χρονο αδερφό της (ομογενείς από την Αλβανία) και πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τον 46χρονο, ενώ τραυμάτισε την 39χρονη, χτυπώντας την με το κοντάκι του όπλου.

Στη συνέχεια ο δράστης, τράπηκε σε φυγή και εντοπίσθηκε μεσημβρινές ώρες, μετά από άμεσες αστυνομικές αναζητήσεις και έρευνα, που έγινε παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, στην κατοικία του, όπου βρέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο και ένα φυσίγγιο.

Ο 46χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο της Κω και στη συνέχεια με αεροδιακομιδή σε Νοσοκομείο της Αττικής, όπου απογευματινές ώρες κατέληξε.

Όπως διαπιστώθηκε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, ο κατηγορούμενος προκειμένου να εξαφανίσει ίχνη του εγκλήματος, άλλαξε ρούχα και πέταξε το κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε νόμιμα, σε παραθαλάσσια περιοχή, που εξεταζόμενος υπέδειξε στους αστυνομικούς.

Μέρος του όπλου και συγκεκριμένα η κάνη, ανασύρθηκε από τη θάλασσα και ταυτοποιήθηκε ότι ανήκει στον κατηγορούμενο.

Από τον τόπο του εγκλήματος συλλέχθηκαν μεταξύ άλλων εννέα κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων, όμοια με αυτό που βρέθηκε στο σπίτι του συλληφθέντα.

Όλα τα ανευρεθέντα πειστήρια κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση. Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

Διαβάστε ακόμη

Ανήλικος λήστεψε στη Ρόδο και συνελήφθη στην Κεφαλονιά

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο