H ταφόπλακα της Ελλάδας θα τεθεί από τους δημοσιογραφίσκους του συστήματος

H ταφόπλακα της Ελλάδας θα τεθεί  από τους δημοσιογραφίσκους του συστήματος

H ταφόπλακα της Ελλάδας θα τεθεί από τους δημοσιογραφίσκους του συστήματος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 112 ΦΟΡΕΣ

Αφιερωμένο στους τηλεοπτικούς αστέρες της ενδοχώρας

Γράφει o
Ελευθέριος Ζήφιας

Κύριοι, της Νομενκλατούρας
Βυσσοδομείτε αβυσσαλέα, μετά μανίας δημοσιογραφίσκοι του συστήματος, εκτελώντας εργολαβικά συμβόλαια θανάτου από τους εργο-δότες του συστήματος, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τους ημεδαπούς και αλλοδαπούς εγκληματίες της εγχώριας και αλλοδαπής πολιτικής σκηνής, για να παπαγαλίζετε και να επιτελείτε τα καθήκοντα του νεκροθάφτη επί πληρωμή!!!!


Επιχειρείτε με φανφάρες, να κατευθύνετε τον φιλοθεάμονα κοινό στην επιλεκτική ενημέρωση, όπως σας έχουν ορίσει τα αφεντικά σας, αδιαφορώντας για την πραγματική και αληθινή ενημέρωση.

Είστε οι κολαούζοι της επίπλαστης ενημέρωσης και πρέπει να εντρέπεστε, αλλά ξέχασα, ότι αμείβεστε πλουσιοπάροχα και είστε υποχρεωμένοι να κοροϊδεύετε και να τρομοκρατείτε τον κόσμο.

Δεν είναι δυνατόν η κάθε εξουσία να εκμαυλίζεται και να εκβιάζεται και μάλιστα σ αυτή την δύσκολη στιγμή που περνάει το Εθνός μας, που αντί να «περικλείετε» με αισιοδοξία το φιλοθεάμονα κοινό σας, και να θέτετε τα θέματα στις πραγματικές τους διαστάσεις, εσείς τα μεγεθύνετε, «πουλώντας» αχαλίνωτη υποτίθεται μόρφωση, αμφίβολης προέλευσης, παρουσιάζοντάς μας, όπως θέλετε τα γεγονότα λαμβάνοντας υπόψη σας τις υποτιθέμενες εξειδικευμένες σας γνώσεις.

Εκ δουλεύετε τον άτυχο θεατή που σας βλέπει, που σας ζητάει εναγωνίως την αλήθεια, ζητάει την πραγματικότητα, την οποία εσείς επιμελώς αποκρύβετε, και «σερβίρετε» δολίως τον φόβο, και τον πανικό σπέρνοντας στις ψυχές των συνανθρώπων μας, τον άνεμο της καταστροφολογίας.

Ντροπής σας, αίσχος, βγάλατε τις μάσκες σας που δήθεν εκφράζατε τη συμπόνια της ανθρώπινης δυστυχίας με κροκοδείλια δάκρυα και τις δήθεν συμπονετικές σας μορφές, και μας παραδώσετε τους εαυτούς σας γυμνούς, δίχως να έχουν εγκατασταθεί στις ψυχές σας ηθικούς φραγμούς.

Η ταφόπλακα της Ελλάδας θα τεθεί από σας τους νεκροθάφτες που αναλάβατε εργολαβική υποχρέωση να τιτιβίζετε και να παριστάνετε τους ειδήμονες στα τηλεοπτικά δρώμενα του πολιτικού συστήματος, και να αναλύετε επί των υποτιθέμενων εξειδικευμένων αναλύσεων, όπως εσείς θέλετε για να πείσετε τους τρομαγμένους συμπολίτες μας να καταψηφίσουν το ΟΧΙ .
Αντιλαμβάνομαι ότι είστε σε διατεταγμένη υπηρεσία και θέλετε προφανώς, για να στηρίξετε δήθεν την πατρίδα μας , επιδίδεστε σε κίβδηλη καταστροφολογία.

Είστε άθλιοι, ανήθικοι και προδότες διότι ενώ γνωρίζετε παρά πολύ καλά το θέμα που ταλανίζει επί μία τετραετία την πατρίδα μας, εσείς σκοπίμως προπαγανδίζετε δολίως τα γεγονότα κατά το δοκούν, αποκρύπτοντας από τους ατυχείς τηλεθεατές την αλήθεια.

Οι τηλεοπτικοί αστέρες, οι τσαρλατάνοι και ανεγκέφαλοι των συστημικών τηλεοπτικών καναλιών κατάντησαν την τηλεθέαση, αρένα, και διαδίδουν εν γνώσει τους, ψευδείς ειδήσεις, σαν να έρχεται η συντέλεια του κόσμου.

Όλοι εσείς, οι συστημικοί είστε εχθροί της Ελλάδος και του Λαού, είστε πληρωμένοι «δολοφόνοι ψυχών» που προσπαθείτε να εγκαθιδρύσετε τις δικές σας καλοπληρωμένες σκέψεις και κρίσεις.

Προσπαθείτε να εμπεδώσετε με δόλιο τρόπο την ανάλυση του δη-μοψηφίσματος, έχοντας μέσα στο μυαλό σας την οικονομική σας αυτο-τέλεια, δίχως να ενδιαφέρεστε αν με τα ψεύδη, με την μη ανταποκρινόμενη πραγματικότητα και με τις εμπάθειες σας, θανατώνετε την Πατρίδα μας.

Δεν είναι δυνατόν, από τους δημοσιογραφίσκους της ρεμούλας να ανεβοκατεβάζετε κυβερνήσεις σύμφωνα με τα προσωπικά σας συμφέ-ροντα.

Είστε προδότες και ανθέλληνες και θέλετε να εισπράξετε τα αργύρια της προδοσίας, για να καταστρέψετε έναν ολόκληρο λαό, για χάρη της «χοντρής» οικονόμας για την οποία και υποκλίνεστε!!!!

Διαβάστε ακόμη

Χρήστος Γιαννούτσος: Τελικά ψηφίζουμε στις Ευρωεκλογές με κριτήριο την πολιτική ή το lifestyle;

Ηλίας Καραβόλιας: Το αφανές κόστος του δυνητικού

Θεόδωρος Παπανδρέου: Διορθωτικές παρεμβάσεις στο Αναλυτικό και Ωρολόγιο πρόγραμμα του Δημοτικού Σχολείου

Γιατί να ψηφίσουμε στις Ευρωπαϊκές εκλογές του 2024;

Στην Ηλιούπολη για τα μπαράζ ανόδου ο ΠΑΟΚ Ρόδου

Ηλίας Καραβόλιας: Παγκόσμια ημέρα βιβλίου

Δρ. Μελίνα Φιλήμονος - Τσοποτού: Τα νησιά, τα μουσεία και οι φύλακες

Σπύρος Συρόπουλος: "Δωριέας: Ο αρχιτέκτονας του πολιτικού μεγαλείου μιας διαχρονικής πόλης"