Διετάχθη προκαταρκτική για την ασέλγεια στην 8χρονη βαφτιστικιά του

Διετάχθη προκαταρκτική για την ασέλγεια στην 8χρονη βαφτιστικιά του

Διετάχθη προκαταρκτική για την ασέλγεια στην 8χρονη βαφτιστικιά του

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 757 ΦΟΡΕΣ

Από την Αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου

Την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης παρήγγειλε χθες η Αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου αναφορικά με την καταγγελία που έχει γίνει για 17χρονο, ο οποίος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος της 8χρονης βαφτιστικιάς του!

Όπως είναι γνωστό η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε προχθές ο πατέρας του ανήλικου κοριτσιού στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου. Άμεση ήταν η αντίδραση της Αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου η οποία και παρήγγειλε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν οι καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος του 17χρονου, ενώ ζητήθηκε να γίνει και πραγματογνωμοσύνη για το περιστατικό στην ανήλικη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας συνοδευόμενος από το δικηγόρο τους κ. Γιώργο Κυπραίο, κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι όλα ξεκίνησαν μετά τον Απρίλιο όταν το 8χρονο κορίτσι άρχισε να έχει περίεργη συμπεριφορά.

Συγκεκριμένα η μικρή αρνιόταν να μεταβεί στο σπίτι του 17χρονου όταν ήταν εκείνος εκεί και πήγαινε μόνο όταν απουσίαζε. Το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια των διακοπών ο πατέρας της αντιλήφθηκε ότι το 8χρονο παιδί έπαιζε περίεργα παιχνίδια με τις φίλες της και κάθισε και μίλησε μαζί της. Κατά την διάρκεια της συνομιλίας τους, η 8χρονη του εξομολογήθηκε τα «παιχνίδια» που έπαιζε με τον 17χρονο νονό της!

Αξίζει να σημειωθεί πως οι γονείς ζήτησαν από ψυχολόγο να εξετάσει την μικρή και το πόρισμα που βγήκε φέρεται να είναι επιβαρυντικό για τον 17χρονο, αφού το κορίτσι είπε ότι «έπαιξε» μαζί της τουλάχιστον δύο φορές. Σημειώνεται δε πως και η μεγαλύτερη αδελφή της, ηλικίας 11 ετών, είπε πως είχε επιχειρήσει ο 17χρονος να κάνει τα ίδια μαζί της, αλλά εκείνη έφυγε.
Η όλη υπόθεση διερευνάται από την δικαιοσύνη.

Διαβάστε ακόμη

Ανήλικος λήστεψε στη Ρόδο και συνελήφθη στην Κεφαλονιά

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο