Θ. Σωτρίλλης: Κυβερνητικό φάουλ η απόφαση για το γκολφ Αφάντου

Θ. Σωτρίλλης: Κυβερνητικό φάουλ η απόφαση για το γκολφ Αφάντου

Θ. Σωτρίλλης: Κυβερνητικό φάουλ η απόφαση για το γκολφ Αφάντου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 245 ΦΟΡΕΣ

«Κυβερνητικό φάουλ» χαρακτήρισε ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Θωμάς Σωτρίλλης, την υπουργική απόφαση για την κήρυξη ολόκληρης της περιοχής του γκολφ Αφάντου ως αρχαιολογικού χώρου.

Ειδικότερα αναφερόμενος χτες στο θέμα έκανε λόγο για… γκάφα από πλευράς κυβέρνησης επισημαίνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ή θα πρέπει να… σοβαρευτεί ή να παραιτηθεί.

Ειδικότερα ερωτηθείς για την εξέλιξη που σημειώθηκε ο κ. Σωτρίλλης απάντησε τα εξής: «Είναι ένα κυβερνητικό… φάουλ από άσχετους ανθρώπους που ανέλαβαν να διαχειριστούν τα προβλήματα του Δωδεκανησιακού λαού, τα ιδιοκτησιακά και πέφτουν από τη μία γκάφα στην άλλη.

Οι άνθρωποι δε ξέρουν τι σημαίνει ιστορία και δημόσια περιουσία καθώς και διαχείριση της δημόσιας περιουσίας.

Και έρχονται εκ των υστέρων να δικαιολογήσουν ότι ο χαρακτηρισμός του αρχαιολογικού χώρου σημαίνει αυξημένη προσοχή όσον αφορά τις εκσκαφές στην οικοδόμηση του χώρου.
Είναι όλα δικαιολογίες και φταίμε κι εμείς που δε γυρίσαμε την πλάτη από την πρώτη στιγμή που είδαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παρότι τον στηρίξαμε πολλοί από εμάς για να γίνει κυβέρνηση. Eίναι καιρός να σοβαρευτεί ή να απέρχεται.

Και δυστυχώς και οι τοπικοί μας βουλευτές παρότι σε αναλαμπές του πολιτικού τους βίου επισημαίνουν τα κακώς κείμενα τα κυβερνητικά, εντούτοις δε διορθώνεται κάτι περισσότερο. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι αυτή η εξέλιξη εντάσσεται στις κινήσεις των 53 εναντίον της κυβέρνησης δηλαδή ότι δεν υπάρχει ομοιογένεια μέσα στην κυβέρνηση.

Yπάρχει αυτή η ομάδα που έχει τις αντιδράσεις της και τις αντιρρήσεις της για σοβαρά θέματα και ένας τρόπος με τον οποίο θέλει να δείξει την αρνητική της θέση στην κυβέρνηση, είναι ο χαρακτηρισμός του γκολφ ως αρχαιολογικός χώρος».

Διαβάστε ακόμη

Η δραστηριότητα του Κέντρου «Δίοδος»

Προκήρυξη διαγωνισμού για το «Βραβείο Βασίλη Μοσκόβη έτους 2023»

Ορκίστηκε χειρουργός στο Νοσοκομείο Ρόδου ο Γιώργος Ντόκος

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Πάνο Αλεξανδρή

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου

Έντονη αντίδραση του Βασίλη Υψηλάντη κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Την χαρακτήρισε «Εθνική Εισαγγελέα»

Τζέιμς Καφετζής: Ο πατέρας μου ψάχνει νέο σκάφος στον Ειρηνικό για να συνεχίσει το ταξίδι του από εκεί

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Ρόδου η Ματίνα Γιανέλλη