Άμεσα οι αποφάσεις στον Κλεάνθη

Άμεσα οι αποφάσεις στον Κλεάνθη

Άμεσα οι αποφάσεις στον Κλεάνθη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 269 ΦΟΡΕΣ

Το Σάββατο ή τη Δευτέρα θα συνεδριάσουν τα μέλη της διοίκησης του σωματείου, προκειμένου να συζητήσουν για τα θέματα του προπονητή και των ποδοσφαιριστών. Για την Κω αναχωρεί σήμερα η εφηβική ομάδα

Το αργότερο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έχουν αποφασίσει οι άνθρωποι του Κλεάνθη για το μέλλον της συνεργασίας τους με τον προπονητή Γιώργο Σαββιδάκη, όπως και για τους βασικούς άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθούν ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Για το μέλλον του νεαρού τεχνικού όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, αν και δεν παύει να έχει τον πρώτο λόγο και ως εκ τούτου, σημαντικές πιθανότητες να συνεχίσει. Όσο για τους ποδοσφαιριστές, οι πρώτες διερευνητικές συζητήσεις έχουν ήδη γίνει, οι άνθρωποι της διοίκησης καταγράφουν θετικό κλίμα και εκτιμούν πως ο κύριος στόχος, που είναι η διατήρηση του βασικού κορμού, θα υλοποιηθεί.

Στην Κω οι έφηβοι
Εν τω μεταξύ, για την Κω αναχωρεί σήμερα η εφηβική ομάδα του Κλεάνθη, στο πλαίσιο της εκδρομής που διοργανώνει η διοίκηση για να ευχαριστήσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές για τη φετινή προσπάθειά τους. Στην αποστολή, της οποίας ηγείται ο πρόεδρος Μανώλης Παπακωνσταντίνου, έχουν συμπεριληφθεί και παίκτες της παιδικής ομάδας. Το πρόγραμμα του ταξιδιού προβλέπει για αύριο Λαμπρή Παρασκευή φιλικό παιχνίδι με την εφηβική ομάδα του Αντίμαχου.

Ο Γιώργος Σαββιδάκης έχει τον πρώτο λόγο για τη θέση του προπονητή στον Κλεάνθη και τη νέα περίοδο	          (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)Ο Γιώργος Σαββιδάκης έχει τον πρώτο λόγο για τη θέση του προπονητή στον Κλεάνθη και τη νέα περίοδο (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!