Έκλεψε λίρες, κοσμήματα και μία μοτοσικλέτα

Έκλεψε λίρες, κοσμήματα και μία μοτοσικλέτα

Έκλεψε λίρες, κοσμήματα και μία μοτοσικλέτα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1013 ΦΟΡΕΣ

Μία 29χρονη Καλυμνιά που συνελήφθη επεισοδιακά

«Πλούσιο» σε δράση απόγευμα είχε 29χρονη στην Κάλυμνο, η οποία αφού έκλεψε κοσμήματα, λίρες και χρήματα από σπίτι του νησιού, επιχείρησε να τα πουλήσει σε ηλικιωμένο γείτονα και όταν εκείνος αρνήθηκε του έκλεψε μία δίκυκλη μοτοσικλέτα! Η ίδια κατάφερε να προσεγγίσει ακόμη έναν κάτοικο του νησιού, τον οποίο αγκάλιασε και του αφαίρεσε πορτοφόλι με 1300 ευρώ!

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Καλύμνου, οι οποίοι κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν την 29χρονη, παρά το γεγονός ότι κάθε άλλο παρά συνεργάσιμη ήταν η ίδια! Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες κατά την κράτηση της από την αστυνομία έσπασε μία λάμπα και απειλούσε ότι θα κοπεί!

Η 29χρονη η οποία είναι γνωστή στις διωκτικές αρχές του νησιού καθώς είχε απασχολήσει παλαιότερα για τέτοιες υποθέσεις, ξεκίνησε τη «δράση» της προχθές το απόγευμα όταν εντόπισε σε συνοικία της Καλύμνου σπίτι, η πόρτα του οποίου ήταν ανασφάλιστη. Μπήκε λοιπόν μέσα και ανενόχλητη αφαίρεσε λίρες και άλλα κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Στη συνέχεια η ίδια βρήκε ένα άλλο σπίτι ανοικτό, μπήκε μέσα και επιχείρησε να πείσει ηλικιωμένο άνδρα ο οποίος βρισκόταν εκεί να αγοράσει τα … κλεμμένα!
Καθώς ο 73χρονος δεν πείσθηκε η 29χρονη έφυγε από το σπίτι, παίρνοντας όμως μαζί της τα κλειδιά μίας δίκυκλης μοτοσικλέτας η οποία ήταν σταθμευμένη απ’ έξω. Έχοντας τα κλειδιά στα χέρια, η 29χρονη έβαλε μπροστά την μηχανή και τράπηκε σε φυγή.

Στη διαδρομή που έκανε συνάντησε κάτοικο της Καλύμνου στον οποίο επίσης επιχείρησε να πουλήσει τα κλεμμένα χρυσαφικά, χωρίς αποτέλεσμα. Ωστόσο φεύγοντας τον αγκάλιασε και κατάφερε με τον τρόπο αυτό να του αφαιρέσει το πορτοφόλι του το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 1300 ευρώ! Οι κλοπές καταγγέλθηκαν στην αστυνομία και προχθές βράδυ η 29χρονη εντοπίστηκε, συνελήφθη ενώ στην κατοχή της βρέθηκαν και τα κλοπιμαία.

Κατά την προσαγωγή της στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου η 29χρονη, προκειμένου να αποφύγει την αυτόφωρη διαδικασία, επιχείρησε να αυτοτραυματισθεί και αντιστάθηκε σθεναρά στη σύλληψη της.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω.

Διαβάστε ακόμη

Ανήλικος λήστεψε στη Ρόδο και συνελήφθη στην Κεφαλονιά

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο