Εθελοντικός καθαρισμός παραλίας απο την εταιρεία Grecotel

Εθελοντικός καθαρισμός παραλίας απο  την εταιρεία Grecotel

Εθελοντικός καθαρισμός παραλίας απο την εταιρεία Grecotel

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 542 ΦΟΡΕΣ

Στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών ενεργειών της Grecotel, την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016, το GRECOTEL Rhodos Royal έλαβε μέρος στην Παν-Μεσογειακή εκστρατεία “Clean up the Med” της Legambiente.

Η εταιρία Grecotel, η μεγαλύτερη αλυσίδα ξενοδοχείων στην Ελλάδα και στον ευρύτερο χώρο των Βαλκανίων, προσπαθεί με κάθε τρόπο να διατηρήσει την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει σε πολύ υψηλά επίπεδα, πάντα σε συνδυασμό με την ελληνική φιλοξενία και το σεβασμό στους τόπους που φιλοξενούν τα ξενοδοχεία της.

Στη διάρκεια των χρόνων λειτουργίας της, η Grecotel και τα ξενοδοχεία της έχουν βραβευτεί με πολλά εθνικά, ευρωπαϊκά και διεθνή βραβεία σε αναγνώριση του υψηλού ποιοτικού τουριστικού προϊόντος που προσφέρουν, σε συνδυασμό με την προστασία του περιβάλλοντος και του πολιτισμού μας.


Στον εθελοντικό καθαρισμό της ακτής προσκλήθηκαν παιδιά του 2ου δημοτικού σχολείου Καλυθιών, τα οποία και ανταποκρίθηκαν με προθυμία και ενθουσιασμό. Εκφωνήθηκε σύντομος λόγος από τον Διευθυντή του ξενοδοχείου κύριο Στέφανο Κιτρίνα, για την σημασία της διατήρησης της καθαριότητας του φυσικού μας περιβάλλοντος και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, που αποτελούν ένα σημαντικό λόγο στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς το νησί μας και την χώρα μας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν δάσκαλοι, τοπικοί φορείς, πελάτες και προσωπικό του ξενοδοχείου μας. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους για την υποστήριξή τους σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και κυρίως στον Διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλυθιών, κύριο Σαββαΐδη, καθώς και στους δασκάλους για την προσπάθεια αφύπνισης της περιβαλλοντικής συνείδησης παιδιών και κοινού.

Διαβάστε ακόμη

Η δραστηριότητα του Κέντρου «Δίοδος»

Προκήρυξη διαγωνισμού για το «Βραβείο Βασίλη Μοσκόβη έτους 2023»

Ορκίστηκε χειρουργός στο Νοσοκομείο Ρόδου ο Γιώργος Ντόκος

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Πάνο Αλεξανδρή

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου

Έντονη αντίδραση του Βασίλη Υψηλάντη κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Την χαρακτήρισε «Εθνική Εισαγγελέα»

Τζέιμς Καφετζής: Ο πατέρας μου ψάχνει νέο σκάφος στον Ειρηνικό για να συνεχίσει το ταξίδι του από εκεί

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Ρόδου η Ματίνα Γιανέλλη