Top προορισμός η Ρόδος για τους Βρετανούς

Top προορισμός η Ρόδος για τους Βρετανούς

Top προορισμός η Ρόδος για τους Βρετανούς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 244 ΦΟΡΕΣ

Περισσότερες από 10.000 επιπλέον αναζητήσεις έγιναν στο διαδίκτυο για διακοπές all inclusive την εβδομάδα μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος στη Βρετανία υπέρ του Brexit, σε σχέση με τις προηγούμενες 7 ημέρες, σύμφωνα με την First Choice.

Όπως δείχνει καταναλωτική έρευνα που πραγματοποίησε ο οργανισμός, περί το 60% των Βρετανών νιώθουν την ανάγκη από μια απόδραση και μια πολιτική σταθερότητα μετά το δημοψήφισμα.

Η First Choice προβλέπει αύξηση της ζήτησης για διακοπές all inclusive, καθώς οι καταναλωτές αναζητούν τρόπους να ελέγξουν τις ταξιδιωτικές δαπάνες.

Στην έρευνα, που διενεργήθηκε σε δείγμα 1.416 ανθρώπων, περισσότεροι από το 40% θα αποφύγουν να παρακολουθήσουν ειδήσεις κατά τη διάρκεια των διακοπών προκειμένου να ξεφύγουν εντελώς από τις πολιτικές εξελίξεις.

Επίσης, τα επαγγελματικά email (34,5%), τα social media (33,6%) και οι εφημερίδες (27%) είναι τα πράγματα που οι ταξιδιώτες επιθυμούν να αποφύγουν περισσότερο στις καλοκαιρινές διακοπές.

Οι δημοφιλέστεροι all inclusive προορισμοί για αυτό το καλοκαίρι είναι οι Βαλεαρίδες (Μαγιόρκα, Ίμπιζα, Μινόρκα), η Κύπρος, η Ρόδος και το Κανκούν.

Διαβάστε ακόμη

Κως και Ρόδος στους κορυφαίους προορισμούς εσωτερικού της Aegean Airlines από τη βάση της Θεσσαλονίκης για την περίοδο του Πάσχα

Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο

Ασπρονήσια: Οι εξωτικές νησίδες του Ανατολικού Αιγαίου στα ανατολικά των Λειψών που μαγεύουν τους επισκέπτες