Μία συν μία μεταγραφή για τον Αστέρα Μασσάρων

Μία συν μία μεταγραφή για τον Αστέρα Μασσάρων

Μία συν μία μεταγραφή για τον Αστέρα Μασσάρων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 109 ΦΟΡΕΣ

Πέραν του Κοκκινίδη του Καλυμνιακού, οι άνθρωποι του συλλόγου βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον έμπειρο μέσο Χρήστο Κώστα

Με μία επιπλέον προσθήκη, πλάι στην επικείμενη του Αντώνη Κοκκινίδη του Καλυμνιακού, είναι πιθανό να ολοκληρώσει τη μεταγραφική δραστηριότητά του ο Αστέρας Μασσάρων.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι άνθρωποι του συλλόγου βρίσκονται σε επαφή με τον 35χρονο μέσο Χρήστο Κώστα, ο οποίος μοίρασε την περσινή σεζόν ανάμεσα στη Χάλκη, με την οποία ξεκίνησε, και την Αδελφοσύνη.

Οι δύο πλευρές φέρονται να έχουν προγραμματίσει το ραντεβού τους για αύριο Κυριακή, η καλή διάθεση δεν τους λείπει και δεν θα είναι έκπληξη αν ο Κώστας προστεθεί στις επιλογές του προπονητή Σάββα Σταυρίδη.

Όσο για τον Αντώνη Κοκκινίδη, ο 25χρονος μέσος έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Μασσαρενούς, ωστόσο δεν έχει πάρει ακόμα στα χέρια του την ελευθέρα του από τον Καλυμνιακό, παρότι έχει λάβει τις διαβεβαιώσεις πως δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Εφόσον η υπόθεση δεν «κολλήσει», ο Κοκκινίδης θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία μετά το Δεκαπενταύγουστο, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Σημειώνεται, πως η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Αστέρα έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη στις 4:15 το απόγευμα στο γήπεδο των Μασσάρων. Αφού παρακολουθήσουν τον καθιερωμένο Αγιασμό και παραλάβουν το αθλητικό υλικό τους, οι παίκτες θα λάβουν οδηγίες για το διάστημα της προετοιμασίας τους, που θα ξεκινήσει την επόμενη μέρα στις 5:15 το απόγευμα.

Σε συζητήσεις με τον Αστέρα βρίσκεται ο Χρήστος Κώστας ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡΣε συζητήσεις με τον Αστέρα βρίσκεται ο Χρήστος Κώστας ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!