Ενδιαφέρουσα και ουσιαστική η επίσκεψη Γραμμένου στη Ρόδο

Ενδιαφέρουσα και ουσιαστική η επίσκεψη Γραμμένου στη Ρόδο

Ενδιαφέρουσα και ουσιαστική η επίσκεψη Γραμμένου στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 117 ΦΟΡΕΣ

Για περισσότερες από δύο ώρες και εις βάθος συζήτησε χθες ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ με τους ανθρώπους της ΕΠΣΔ, για τα ζητήματα του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου

Μόνο σε εθιμοτυπικό και…στείρο προεκλογικό, κουραστικό πλαίσιο δεν εξελίχθηκε η χθεσινή επίσκεψη στη Ρόδο του υποψήφιου προέδρου της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένου.

Ο επί 14 συναπτά έτη πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, ο οποίος θα διεκδικήσει την ηγεσία της Ομοσπονδίας στις 26 Οκτωβρίου στα Χανιά, έδωσε το παρών στη χθεσινή συνεδρίαση των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΔ και ανέπτυξε μαζί τους έναν εξαιρετικά ουσιαστικό και ζεστό διάλογο δίωρης διάρκειας, επί των σημαντικότερων προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Δωδεκανησιακό και συνολικά το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ο κ. Γραμμένος άκουσε με μεγάλη προσοχή όχι μόνο τις τοποθετήσεις του προέδρου της Ένωσης Παναγιώτη Διακοφώτη, αλλά και όλων των συνεργατών του (το παρών δεν έδωσε μόνο ο Γιάννης Σημαντηράκης από την Κω), έδειξε να γνωρίζει εις βάθος τα ζητήματα που συζητήθηκαν και κυρίως αυτό της νησιωτικότητας, στο οποίο έδωσε έμφαση και το τοποθέτησε ανάμεσα στα πλέον σημαντικά.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο έχει απαξιωθεί τόσο από την ΕΠΟ, όσο και την Πολιτεία και μίλησε για την ανάγκη να γίνουν βαθιές τομές και ρήξεις σε όλους τους τομείς, ώστε το άθλημα να βγει από το τέλμα και να αρχίσει να διαδραματίζει ξανά τον βαθύ κοινωνικό ρόλο, για τον οποίο προορίζεται.

Για την ανάγκη να γίνουν πολυεπίπεδες βαθιές τομές, να διασφαλιστεί η ύπαρξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στη νησιωτική Ελλάδα και να περάσει η ΕΠΟ σ’ ένα διαφορετικό μοντέλο λειτουργίας, μίλησαν και οι άνθρωποι της Ένωσης.

Το αν κέρδισε ο Βαγγέλης Γραμμένος την εμπιστοσύνη της Ένωσης Δωδεκανήσου ή η επιλογή της τελευταίας θα είναι διαφορετική, θα φανεί στις 26 Οκτωβρίου. Σε κάθε περίπτωση όμως, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας κέρδισε τις εντυπώσεις.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!