Καταδίκη 33χρονου για τροχαίο δυστύχημα στη Ρόδο

Καταδίκη 33χρονου για τροχαίο δυστύχημα στη Ρόδο

Καταδίκη 33χρονου για τροχαίο δυστύχημα στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2608 ΦΟΡΕΣ

Είχε τραυματιστεί θανάσιμα ο μηχανολόγος Αντ. Παπαπαύλου

Σε φυλάκιση 45 μηνών καταδικάστηκε χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου 33χρονος κάτοικος Ρόδου κατηγορούμενος για το δυστύχημα που είχε σημειωθεί πριν από έξι χρόνια κοντά στο Χαράκι και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 51χρονος μηχανολόγος – μηχανικός και ελαφρά τρία άτομα μεταξύ των οποίων και ο 8χρονος τότε γιος του!

Για το δυστύχημα σχηματίστηκε δικογραφία και χθες ο 33χρονος κάθισε στο εδώλιο του δικαστηρίου όπου και κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε η ποινή φυλάκισης των 45 μηνών με τριετή αναστολή. Συνήγορος υπεράσπισης παραστάθηκε ο κ. Μανώλης Κουτσούκος ενώ για λογαριασμό της οικογένειας του θανόντος παραστάθηκε ως πολιτική αγωγή ο κ. Βασίλης Καβουριού.

Το δυστύχημα είχε σημειωθεί στις 9.20 το βράδυ της 3ης Οκτωβρίου 2010, στο 35ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Ρόδου – Λίνδου.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονος κάτοικος Ρόδου κινούνταν με κατεύθυνση από τον Αρχάγγελο προς τη Λίνδο.

Λίγο πριν τη διασταύρωση στο Χαράκι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο 33χρονος έχασε τον έλεγχο που οχήματος του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και προσέκρουσε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 51χρονος Αντώνης Παπαπαύλου του Εμμανουήλ, στο οποίο και επέβαινε και ο 8χρονος – τότε- γιος του.

Όμως η «τρελή» πορεία του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε εκεί αλλά προσέκρουσε και σε διερχόμενο ταξί που οδηγούσε 45χρονος ημεδαπός κάτοικος Ρόδου.

Αποτέλεσμα της διπλής αυτής σύγκρουσης, ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα ο 51χρονος και ελαφρά οι άλλοι δύο οδηγοί των αυτοκινήτων καθώς και το οχτάχρονο αγόρι!

Αμέσως στο τόπο του δυστυχήματος έσπευσε προσωπικό του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου με επικεφαλής το διοικητή και υποδιοικητή καθώς και ασθενοφόρα τα οποία μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Για το θάνατο του άτυχου Αντώνη Παπαπαύλου είχαν εκδώσει ψηφίσματα το Δημοτικό Συμβούλιο Αρχαγγέλου το οποίο συνεδρίασε εκτάκτως, το ΤΕΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔΜΕΔΕ και της Εποπτεύουσας Επιτροπής του ΕΤΑΑ/ΤΣΜΕΔΕ.

Διαβάστε ακόμη

Ανήλικος λήστεψε στη Ρόδο και συνελήφθη στην Κεφαλονιά

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο