Κλεόβουλος: Το γύρισε στο τέλος και… κέρδισε

Κλεόβουλος: Το γύρισε στο τέλος και… κέρδισε

Κλεόβουλος: Το γύρισε στο τέλος και… κέρδισε

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 210 ΦΟΡΕΣ

Η ομάδα της Λίνδου βρέθηκε να χάνει μέχρι το 81΄, αλλά μπόρεσε στο τέλος να κάμψει την αντίσταση του αποφασιστικού Αστέρα Μασσάρων (2-1)

Ένα δικό του παιχνίδι έχασε ο Αστέρας Μασάρων. Βρέθηκε να προηγείται μέχρι το 81΄ με 0-1, αλλά από κει και μετά ο Κλεόβουλος πιο… σοφός, με δυο πέναλτι στο 81΄ και το 90΄, «γύρισε» το ματς, νίκησε με 2-1 και πήρε τους τρεις βαθμούς.

Το α΄ μέρος ανήκει στον Αστέρα που είχε τις ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, αλλά στις αντεπιθέσεις που επεδίωξαν οι παίκτες του στο διάστημα αυτό, δεν έκαναν γκολ τις φάσεις που δημιούργησαν.
Ο Κλεόβουλος προσπάθησε να φτάσει στο γκολ και να πάρει προβάδισμα, αλλά η αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων κρατούσε μακριά από τον Μήλιο τους επιθετικούς του.

Στο β΄ μέρος με το ξεκίνημα ο Αστέρας προηγήθηκε και κράτησε το 0-1 μέχρι το 81΄.
Έτσι στο διάστημα 81΄- 90΄ο Κλεόβουλος κέρδισε δυο πέναλτι, τα μετουσίωσε σε γκόλ, «γύρισε» το ματς και πήρε την νίκη επικρατώντας με 2-1

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
5΄ Σουτ του Βακιάνη από καλή θέση πλάγια στην περιοχή, έφυγε λίγο άουτ.

26’ Ο Παπαοικονόμου έβγαλε ωραία κάθετη μπαλιά στον Κακλαμάνο, αλλά την τελευταία στιγμή ο Ε. Κιλασίν κόντραρε τον επιθετικό του Κλεόβουλου σώζοντας την εστία της ομάδας του.

46’ Ο Λερογιάννης έβγαλε τετ α τετ τον Βακιάνη, κι αυτός από αριστερά με όμορφο πλασέ, έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία για το 0-1.

50’Το δυνατό σουτ του Κολιοκώστα κόντραρε σε σώματα αμυντικών και κατέληξε στην αγκαλιά του Μήλιου.

64’ Το μακρινό σουτ Δημητριάδη, έδιωξε εντυπωσιακά ο Χρυσανθής

81’ Ο Παπαοικονόμου έβγαλε την σέντρα κι η μπάλα αποκρούσθηκε από το χέρι του Μίρτσεφ. Ο κ. Καραγιάννης καταλόγισε αμέσως το πέναλτι . Το εκτέλεσε ο Κακλαμάνος ισοφαρίζοντας σε 1-1.

90’ Σε φάση διαρκείας, ο Κώστας απέκρουσε πάνω στη γραμμή το σουτ του Παπαοικονόμου κι ο κ. Καραγιαννης καταλόγισε αμέσως εκ νέου πέναλτι και έδειξε και κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του Αστέρα. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε πάλι ο Κακλαμανος γράφοντας το 2-1

Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Παπαοικονόμου Κακλαμάνος και από τον Αστέρα Μ., οι Καρπαθάκης, Βακιάνης.

Πολύ καλή ηταν η διαιτησία των κ.κ. Καραγιάννη, Τσέτσου και Μπερδεμπέ

Οι συνθέσεις:
Κλεόβουλος: Χρυσανθής, Κουκουτσέλας, Χαμιτάι, Κωστάκης (69’ Βίζλα), Μοντεσάντος (67’ Τόμας), Πιτσουρδάκης, Παπαοικονόμου, Γαϊτάνος, Κακλαμάνος, Κολιοκώστας, Χαρίτος
Αστέρας Μασσάρων: Μήλιος, Μπαϊρακτάρης, Μαυριός (74’ Χατζημανώλης Μ.), Κώστας, Κιλασίν Ε., Κιλασίν Χ., Καρπαθάκης, Δημητριάδης, Μίρτσεβ (85’ Διονυσακόπουλος), Λερογιάννης, Βακιάνης

Διαβάστε ακόμη

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή

Να κάνουν αισθητή την παρουσία τους

Αύριο στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» το διασυλλογικό συνθέτων στίβου Κ16