Μεγάλη δραστηριότητα από τον «Μεσόγειος»

Μεγάλη δραστηριότητα από τον «Μεσόγειος»

Μεγάλη δραστηριότητα από τον «Μεσόγειος»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 94 ΦΟΡΕΣ

Θα διοργανώσει μέσα στο 2017 τέσσερις ποδηλατικούς αγώνες σε συνεργασία με τους χορηγούς του

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ρόδου «Μεσόγειος» , μετά το πέρας της συνεδρίασης της Τοπικής Επιτροπής Δωδεκανήσου, σχετικά με τον ορισμό των αγώνων που θα διοργανώσουν τα σωματεία, προκειμένου να καταρτιστεί το εθνικό αγωνιστικό καλεντάρι του 2017, ανακοίνωσε σε συνεργασία με τους χορηγούς του χθες τις αθλητικές συναντήσεις που θα διεξαχθούν με δική του πρωτοβουλία

Αυτοί είναι οι παρακάτω:
1. ΚΑΣΤΡΟ ΜΟΝΟΛΙΘΟΥ TEMPO RACE στις 19/3/2016 αποστάσεως 50χλμ. Τέσσερα sprint ευθείας, ανά 10χλμ συν το τελικό sprint, θα βραβευτεί ξεχωριστά ο αθλητής που έχει μαζέψει την περισσότερη βαθμολογία στο σύνολο, ξεχωριστά από τον τελικό νικητή! Ο αγώνας είναι μια ευγενική χορηγία από το εστιατόριο ΠΑΝΟΡΑΜΑ στη ΜΟΝΟΛΙΘΟ .

2. 3η ''ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ WHEELS bike shop'' στις 28/5/2017 αποστάσεως 11,800χλμ. ατομική χρονομέτρηση. Στο τέλος εκτός των βραβείων στους νικητές των κατηγοριών, υπάρχει extra βράβευση για το σπάσιμο του ρεκόρ διαδρομής ανεξαρτήτου κατηγορίας. Ο αγώνας είναι μια ευγενική χορηγία από το κατάστημα ποδηλάτων WHEELS bike shop.

3. PORTO ANTICO indiviual time trial στις 18/6/2017 25χλμ για κατηγορίες εκτός αντρών και εφήβων και 35χλμ. για άντρες και έφηβους. Η εκκίνηση θα δοθεί μπροστά από το εστιατόριο PORTO ANTICO του κου Επιτροπάκη που είναι ο ευγενής χορηγός του αγώνα.

4. MESOGEIOS PISTA CHALLENGE στις 16/9/2017. Αγώνας πίστας στο Δημοτικό στάδιο Ρόδου, όπου θα περιλαμβάνονται τα αγωνίσματα πίστας αντοχής sctratch, illumination race, tempo race individual pursuit. Ο αγώνας θα έχει την ευγενική χορηγία από τα καταστήματα WHEELS bike shop, MIELE store Ζαχαριάς , ΤHE PIZZA SPAGHETI HOUSE και το ζαχαροπλαστείο ΜΙΛΤΟΣ.
Η διοίκηση του Π.Σ. Ρόδου «Μεσόγειος», εύχεται σε όλα τα σωματεία και το δυναμικό που τα απαρτίζουν καλή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες και θα ήθελε να αναφέρει και να ευχαριστήσει τους χορηγούς της για το 2017 .

Έτσι, την προσπάθεια των αθλητών μας θα στηρίξουν:
1. WHEELS bike shop
2. BIANCHI –ΚΥΚΛΟΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ HELLAS
3. BLUE STAR FERRIES
4. MIELLE stores Ρόδου
5. F-COOPERATION εκτυπώσεις
6. MIKEL coffe shop
7. MΙΛΤΟΣ Ζαχαροπλαστείο ΡΟΔΟΣ
8. Τhe PIZZA SPAGHETI HOUSE

Διαβάστε ακόμη

Αύριο στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» το διασυλλογικό συνθέτων στίβου Κ16

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup