Αθώος ο 54χρονος που είχε κατηγορηθεί για βιασμό καμαριέρας

Αθώος ο 54χρονος που είχε κατηγορηθεί για βιασμό καμαριέρας

Αθώος ο 54χρονος που είχε κατηγορηθεί για βιασμό καμαριέρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 588 ΦΟΡΕΣ

Αθώος κρίθηκε χθες από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω 54χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής που κατηγορούνταν για τον βιασμό μίας καμαριέρας μέσα στις τουαλέτες του ξενοδοχείου όπου εργάζονταν, πριν από έξι χρόνια.

Το δικαστήριο και με πρόταση του εισαγγελέα της έδρας, έκανε δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης του 54χρονου, κ. Γιάννη Ρωμαίου και τον απάλλαξε από κάθε κατηγορία.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου στα μέσα Ιουλίου 2010, η ξενοδοχοϋπάλληλος η οποία και δήλωσε ότι στις 9 του ίδιου μήνα το μεσημέρι ο αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής με τον οποίον εργάζονταν στο ίδιο ξενοδοχείο, την βρήκε στις τουαλέτες και εκεί ήρθε σε συνουσία μαζί της παρά τη θέληση της.

Σύμφωνα με την κατάθεση της παθούσας, ουδείς από τους συναδέλφους ή τους πελάτες αντιλήφθηκαν κάτι από το περιστατικό, ενώ η ίδια ντρεπόταν τόσο που το κατήγγειλε πέντε μέρες μετά στην αστυνομία.

Μετά την καταγγελία ο Αλβανός συνελήφθη σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και απολογούμενος αρνήθηκε την κατηγορία τονίζοντας πως καμία ερωτική επαφή δεν είχε την ημέρα εκείνη με την παθούσα.

Διαβάστε ακόμη

Ανήλικος λήστεψε στη Ρόδο και συνελήφθη στην Κεφαλονιά

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο