Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την κατοχή χασίς και κοκαΐνης

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την κατοχή χασίς και κοκαΐνης

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την κατοχή χασίς και κοκαΐνης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 424 ΦΟΡΕΣ

Αφέθηκε ελεύθερος χθες μετά την απολογα του

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες μετά την απολογία του ο 55χρονος που συνελήφθη έχοντας ποσότητες χασίς και κοκαΐνης στην κατοχή του.

Σε βάρος του 55χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και χθες συνοδευόμενος από το δικηγόρο του κ. Σταύρο Παναγιωτακόπουλο προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος ισχυρίστηκε ότι τα ναρκωτικά τα προμηθεύτηκε στη μορφή που βρέθηκαν στην κατοχή του (έτοιμες συσκευασίες) όχι για να τις διαθέσει αλλά για να τις χρησιμοποιήσει ο ίδιος καθώς δήλωσε χρήστης.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο 55χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης του 1η και 16η κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της καταβολής εγγύησης ποσού 1000 ευρώ.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, όλα ξεκίνησαν στις 16 Ιανουαρίου 2017 το απόγευμα όταν αστυνομικοί, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποίησαν, εντόπισαν τον 55χρονο στο Φαληράκι και σε έλεγχο που του έκαναν βρήκαν στο αυτοκίνητο του 46,3 γραμ. ακατέργαστης κάνναβης. Η έρευνα των αστυνομικών επεκτάθηκε και στο σπίτι του 55χρονου όπου και εκεί βρήκαν 17,9 γραμμάρια κοκκαίνης, μία ζυγαριά ακριβείας και δυο κινητά τηλέφωνα.

Όλες οι ναρκωτικές ουσίες και τα αντικείμενα κατασχέθηκαν ενώ σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη.

Διαβάστε ακόμη

Ανήλικος λήστεψε στη Ρόδο και συνελήφθη στην Κεφαλονιά

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο