Ο Δ. Κρεμαστινός στον εορτασμό της 195ης επετείου από την Α' Εθνοσυνέλευση της Επιδαύρου

Ο Δ. Κρεμαστινός στον εορτασμό της 195ης επετείου από την Α' Εθνοσυνέλευση της Επιδαύρου

Ο Δ. Κρεμαστινός στον εορτασμό της 195ης επετείου από την Α' Εθνοσυνέλευση της Επιδαύρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 131 ΦΟΡΕΣ

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής βουλευτής Δωδεκανήσου Καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός θα εκπροσωπήσει τη Βουλή των Ελλήνων και θα καταθέσει στεφάνι στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 195ης επετείου από την Α' Εθνοσυνέλευση της Επιδαύρου.

Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στην Επίδαυρο την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 και έχει προγραμματιστεί να παραστούν ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, οι βουλευτές Αργολίδας κκ Γ. Γκιόλας, Γ. Ανδριανός και Γ. Μανιάτης και ο οικείος Αντιπεριφερειάρχης κ. Τ. Χειβιδόπουλος.

Διαβάστε ακόμη

ΠΑΣΟΚ Ν. Δωδεκανήσου: Απαράδεκτη η τοποθέτηση της Β. Φλέσσα στη Βουλή για τα Τέμπη

Μ. Κόνσολας: «Εξετάζεται η αναγκαιότητα δημιουργίας αποκεντρωμένων παραρτημάτων της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, σε Ρόδο και Κω»

Γιάννης Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Παράταση στις προθεσμίες για τα χωρίς άδεια καταστήματα σε χερσαίες ζώνες λιμένων»

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»