Βαθμοί και...πείσμα από τους Ιππότες

Βαθμοί και...πείσμα από τους Ιππότες

Βαθμοί και...πείσμα από τους Ιππότες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 188 ΦΟΡΕΣ

Η ομάδα της Παλιάς Πόλης κέρδισε 2-0 τον Ευαγόρα στους Αγίους Αποστόλους

Την ευκαιρία να ανέβουν βαθμολογικώς και να συνεχίσουν περισσότερο αισιόδοξα το σημαντικό αγώνα τους για παραμονή, αξιοποίησαν οι Ιππότες στους Αγίους Αποστόλους προχθές μετά το 2-0, έχοντας αντίπαλο το νεανικό επίσης, Ευαγόρα.

Στη συνάντηση της 11ης αγωνιστικής για τον β’ όμιλο της Β’ Κατηγορίας οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και περισσότεροι κινητικοί στον επιθετικό τομέα, με τον Ευαγόρα να προσπαθεί να σκοράρει κυρίως στην κόντρα. Έτσι, σε μια από τις επιθετικές της προσπάθειες, η ομάδα της Παλιάς Πόλης κέρδισε πέναλτι με τον Αλιάι σε ανατροπή του από τον Οικονόμου, που εκτέλεσε ο ίδιος για το 1-0.

Στην επανάληψη ο Ευαγόρας προσπάθησε και ισορρόπησε αλλά οι Ιππότες σκόραραν και πάλι, αυτή τη φορά στις καθυστερήσεις με τον Έλιος και το πλασέ του από θέση τετ-α-τετ, για το τελικό 2-0. Να σημειωθεί, πως στο 70’ αποβλήθηκε από τον αγώνα ο Αλιάι για διαμαρτυρία προς το διαιτητή.

Διαιτητής ήταν ο Αντώνης Παπαβασιλείου με βοηθούς τους Τσέτσο και Ζαννετίδη.

Ιππότες: Φουκάρας, Έλιος, Ζωάννου, Ντατσάνι, Τσάκε, Ντούσκο (73’ Πουλλάς), Μαρίνος (65’ Καραγιάννης), Εμίρογλου (89’ Μάκρας), Σώτα, Αλιάι, Αρετόγλου.

Ευαγόρας: Μιχαλάκης, Μανταλιός (30΄ λ.τ. Ραφτής), Πετράς, Οικονόμου, Πιστόλας, Χιντά,Τσιριγώτης, Κτιστάκης (59΄ Κεπέρης), Κουντούρι (46΄ Καριοφύλλης), Παπαντωνίου, Μανιάς

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!