Ποιοι εξελέγησαν στις εκλογές του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου το 1957

Ποιοι εξελέγησαν στις εκλογές του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου το 1957

Ποιοι εξελέγησαν στις εκλογές του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου το 1957

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 173 ΦΟΡΕΣ

ΦΛΑΣ στο παρελθόν - Εν Ρόδω 19 Φεβρουαρίου 1957 Αριθ. Φύλλου 1755

ΠΟΙΟΙ ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΙΣ ΤΑΣ ΕΚΛΟΓΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Κατά τας διεξαχθείσας προχθές εκλογάς του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, εξελέγησαν δια το Εμπορικόν Τμήμα οι κ.κ. Γεώργος Καραγιάννης, Ξενοφών Ασπράκης, Αργύριος Θεοχάρης, Εμμανουήλ Βασλάμης και Μερκούριος Περιφάνας. Δια το Βιομηχανικόν Τμήμα εξελέγησαν οι κ.κ. Νικόλαος Φώκιαλης, Γεώργιος Μαλτέζος, και Σωτήριος Σωτηράκης. Εξ άλλου, δια το Επαγγελματοβιοτεχνικόν Τμήμα εξελέγησαν οι κ.κ. Παναγιώτης Τσαλαχούρης, Ευστάθιος Παλιούρης, Ηλίας Σταματάκης, Γεώργιος Παπανικολάου, Αναστάσιος Βομβύλας και Αγαπητός Παπαγαπητός.

Η ανακήρυξις των εκλεγέντων θα πραγματοποιηθή εντός 15νθημέρου υπό του Πρωτοδικείου Ρόδου, προς το οποίον υπεβλήθη το πρακτικόν των εκλογών. Εν συνεχεία οι εκλεγέντες από κοινού με τους μη αντικαθιστωμένους συμβούλους, θα συνέλθουν εις συνεδρίασιν, προς εκλογήν νέου Προεδρείου, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΦΑΡΟΣ ΜΑΝΔΡΑΚΙΟΥ
Από της προχθές επανήρχισε λειτουργών ο εις την είσοδον του λιμένος Μανδρακίου Φάρος του Αγίου Νικολάου, επισκευασθέντος υπό ειδικού τεχνικού, αποσταλέντος προς τούτο υπό της Υπηρεσίας Φάρων και Φανών.

ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΚΥΡΙΑΚΗΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΑΙ ΤΗΣ Ε.Τ.Α.Δ.
Ως ανεκοινώθη την προσεχή Κυριακήν θα λάβη χώραν Γενική Συνέλευσις των μελών της Ενώσεως Τουριστικής Αναπτύξεως Δωδεκανήσου, προς διεξαγωγήν εκλογών δια την ανάδειξιν νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Ως γνωστόν, κατά το παρελθόν η ΕΤΑΔ είχεν οργανώσει επί πολλά έτη τας Εορτάς των Ανθέων, αι οποίαι είχαν στεφθεί υπό επιτυχίας.

ΑΝΕΧΩΡΗΣΕ ΧΘΕΣ ΔΙ’ ΑΘΗΝΑΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ
Χθες το απόγευμα ανεχώρησεν επιστρέφων εις Αθήνας ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Κωτιάδης.
Κατά την εις Ρόδον παραμονήν του ο κ. υπουργός εδέχθη Επιτροπάς και πολίτας και επέλυσε διάφορα Δωδεκανησιακά ζητήματα.

ΕΞΗΤΑΣΘΗΣΑΝ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΡΟΔΙΑΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Χθες δια του αεροπλάνου της γραμμής ανεχώρησεν εις Αθήνας ο Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού κ. Αγαθοκλής.
Ο κ. Αγαθοκλής, κατά την διάρκειαν της εις Ρόδον παραμονής του επέλυσε διάφορα Τουριστικά ζητήματα, εγένετο δε χθες την πρωίαν δεκτός εις συνεργασίαν υπό του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας καθ’ ην εξητάσθησαν ζητήματα σχετικά με τον Ροδιακόν τουρισμόν.

ΤΟ ΝΕΟΝ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΝ ΤΩΝ ΚΡΗΤΩΝ
Κατά τας διεξαχθείσας προχθές αρχαιρεσίας της Αδελφότητος Κρητών Ρόδου το “Αρκάδι” εξελέγησαν οι κ.κ. Ζαχαρίας Καρυδάκης, Ιωάννης Καμαριώτης, Εμμ. Οικονομάκης, Αριστοτέλης Θημιάκης, Ιωάννης Ανδρεαδανός, Αγγελος Λαμπάκάκης, Νικόλαος Ψυλλάκης.
Δια την εξελεγκτικήν επιτροπήν εξελέγησαν οι κ.κ. Κυριάκος Σπερελάκης, Αντώνιος Βαλάκης και Γεώργιος Ιεραπετρίτης.

ΔΙ’ ΑΣΤΥΝ. ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ ΑΠΗΓΟΡΕΥΘΗ Η ΧΡΗΣΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΔΩΝ, ΚΟΝΕΩΝ Κ.ΛΠ.
Δι’ Αστυνομικής διατάξεως της Διοικήσεως Χωροφυλακής απαγορεύεται κατά την διάρκειαν των Απόκρεω η χρήσις προσωπίδων καλυπτουσών ολόκληρον το πρόσωπον, η χρήσις μικρών προσωπίδων κατά την νύκτα, η διακωμώδησις θρησκευτικών και πολιτικών προσώπων, η χρησιμοποίησις ράβδων, η πώλησις κομφεττί εκ διαφόρων χρωμάτων αναμεμιγμένων, η πώλησις ευφλέκτων “σερπαιτέν”, η ρίψις επικινδύνων κόνεων, η ρίψις ωών, και η μεταχείρισις στολών των ιερωμένων ή των ενόπλων δυνάμεων.


ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΟΥΝ ΕΝΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΙΣ ΙΕΡΕΙΣ ΔΙΑ ΤΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣ ΤΩΝ
Κατά πληροφορίας εξ Αθηνών, προς το Υπουργείον Παιδείας υπεβλήθη έγγραφον του Ταμείου Ασφαλίσεως Κλήρου Ελλάδος, δια του οποίου ζητείται όπως εγκριθή η επένδυσις τμήματος των διαθεσίμων του Ταμείου, προς χορήγησιν εντόκων δανείων εις τους ιερείς, δια την αντιμετώπισιν των εκτάκτων αναγκών των. Επίσης ζητείται η επένδυσις άλλου ποσού, δια την χορήγησιν ενυπόθηκων τοκοχρεωλυτικών δανείων, προς στέγασιν των ιερέων.

Η ΚΑΤΑΤΑΞΙΣ 45 ΦΑΡΟΦΥΛΑΚΩΝ
Εκ του Λιμεναρχείου Ρόδου ανεκοινώθη ότι οι επιθυμούντες να λάβουν μέρος εις τον υπό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικών διαγωνισμόν, προς κατάταξιν 45 διόπων φαροφυλάκων, εάν τα πιστοποιητικά των είναι ελλειπή, δύνανται να υποβάλουν ταύτα, άμα τη συμπληρώσει των, και πέραν της 20ης Φεβρουαρίου.

Διαβάστε ακόμη

Χρήστος Γιαννούτσος: Τελικά ψηφίζουμε στις Ευρωεκλογές με κριτήριο την πολιτική ή το lifestyle;

Ηλίας Καραβόλιας: Το αφανές κόστος του δυνητικού

Θεόδωρος Παπανδρέου: Διορθωτικές παρεμβάσεις στο Αναλυτικό και Ωρολόγιο πρόγραμμα του Δημοτικού Σχολείου

Γιατί να ψηφίσουμε στις Ευρωπαϊκές εκλογές του 2024;

Στην Ηλιούπολη για τα μπαράζ ανόδου ο ΠΑΟΚ Ρόδου

Ηλίας Καραβόλιας: Παγκόσμια ημέρα βιβλίου

Δρ. Μελίνα Φιλήμονος - Τσοποτού: Τα νησιά, τα μουσεία και οι φύλακες

Σπύρος Συρόπουλος: "Δωριέας: Ο αρχιτέκτονας του πολιτικού μεγαλείου μιας διαχρονικής πόλης"