ΝΟΔΕ: «Τώρα πια σας ξέρουμε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ»

ΝΟΔΕ: «Τώρα πια σας  ξέρουμε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ»

ΝΟΔΕ: «Τώρα πια σας ξέρουμε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 123 ΦΟΡΕΣ

«Τώρα πια σας ξέρουμε» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου, σε απάντησή της προς τη νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ευτυχώς όμως δεν σας πιστεύει πια κανείς», τονίζει η ΝΟΔΕ η ανακοίνωση της οποίας έχει ως εξής:

«Η δύσκολη πραγματικότητα η οποία βιώνουμε απαιτεί σοβαρότητα, ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα. Στο ΣΥΡΙΖΑ, προφανώς, τίποτα από όλα αυτά δεν διαθέτετε. Το μεγαλύτερο σας όπλο είναι το θράσος σας. Είναι απίστευτος ο κυνισμός με τον οποίο εκστομίζετε τα πιο μεγάλα ψέματα.

Η αλήθεια όμως είναι η εξής: η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει την αποκλειστική ευθύνη διότι υπονόμευσε με λάσπη, εξαλλοσύνες και πολιτικές χυδαιότητες κάθε προσπάθεια ανάταξης της χώρας την περίοδο 2012-2014. Γύρισε τη χώρα σε ύφεση, «φόρτωσε» την οικονομία με capital controls και συνολικά πάνω από 80 δισ. ευρώ ζημιάς (σύμφωνα με την Ε.Ε. και την Τράπεζας της Ελλάδας) και έφερε ένα αχρείαστο και επώδυνο 3ο Μνημόνιο.

Θα σχολιάσουμε μόνο ένα τμήμα των όσων δημοσιεύσατε ως απάντηση στη ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου. Αναφέρετε μεταξύ άλλων «μέσα στο πλαίσιο που συμφωνήθηκε από όλες τις πλευρές στο Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου 2017, στο οποίο επιπλέον συμφωνήθηκε πως δεν θα υπάρξει καμία δημοσιονομική επιβάρυνση για την ελληνική κοινωνία. Συνεπώς, οι όποιες αλλαγές συμφωνηθούν στο φορολογικό καθεστώς της χώρας δεν θα έχουν δημοσιονομική επίπτωση. Για κάθε επιβάρυνση θα υπάρχει και η αντίστοιχη ελάφρυνση και θα εφαρμοστεί ταυτόχρονα.»

Θυμίζουμε πως στελέχη της κυβέρνησης δήλωσαν ότι ελαφρύνσεις και αντίμετρα θα εφαρμοστούν εφόσον ξεπεραστεί το πλεόνασμα άνω των 3,5% του Α.Ε.Π. Επομένως κανένα μέτρο και αντίμετρο δεν θα υπάρξει ταυτόχρονα, όπως λέτε. Πόσα ακόμα ψέματα… Ευτυχώς δεν σας πιστεύει πια κανείς.. Τώρα πια σας ξέρουμε».

Διαβάστε ακόμη

ΠΑΣΟΚ Ν. Δωδεκανήσου: Απαράδεκτη η τοποθέτηση της Β. Φλέσσα στη Βουλή για τα Τέμπη

Μ. Κόνσολας: «Εξετάζεται η αναγκαιότητα δημιουργίας αποκεντρωμένων παραρτημάτων της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, σε Ρόδο και Κω»

Γιάννης Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Παράταση στις προθεσμίες για τα χωρίς άδεια καταστήματα σε χερσαίες ζώνες λιμένων»

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»