Ευτυχώς, όλα καλά για τον Κελεπέρα

Ευτυχώς, όλα καλά για τον Κελεπέρα

Ευτυχώς, όλα καλά για τον Κελεπέρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 218 ΦΟΡΕΣ

Ο ποδηλάτης του Έλαφου είχε τραυματισμό στο πρόσωπο από πτώση στο Γύρο Θυσίας

Την καλή πρώτη μέρα του Έλαφου στο Γύρο Θυσίας την Παρασκευή με την 27η θέση από τον Δανιήλ Κελεπέρα στο χρονόμετρο και τη βελτιωμένη σε σχέση με πέρσι επίδοση, διαδέχτηκε ένα δυσάρεστο γεγονός σε ό, τι είχε να κάνει με τον αγώνα αντοχής στην Αχαΐα.

Ο αθλητής του συλλόγου το Σάββατο, καθώς βρισκόταν πίσω από το δεύτερο γκρουπ, μάλλον εξαιτίας σκασμένου λάστιχου, έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου του με αποτέλεσμα να βγει εκτός της οδού και να χτυπήσει στο πρόσωπο. Το κάταγμα στη μύτη και οι πληγές, οδήγησαν την αποστολή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο όπου και νοσηλεύτηκε ο ποδηλάτης έως χθες το απόγευμα.

Έτσι, με το που πήρε εξιτήριο, η αποστολή του Έλαφου ξεκίνησε για το ταξίδι της επιστροφής της στη Ρόδο. Δίπλα του ήταν ο πατέρας του και προπονητής Κυριάκος Κελεπέρας, η παράγοντας του συλλόγου Μίκα Κελεπέρα αλλά και ο συναθλητής του, Μάνος Ζαννάκης.

Ο Έλαφος θα ήθελε μετά το πέρας αυτής της… περιπέτειας να ευχαριστήσει τον Βασίλη Διαμαντόπουλο για τη φιλοξενία και τη συμπαράσταση καθώς επίσης τους Σπύρο Τάντη, Ελένη Τσαβαρή και Μιχάλη Τριομμάτη από τον «Μεσόγειος», που ήταν από την πρώτη στιγμή κοντά στο Δανιήλ Κελεπέρα.

Αυτό είχε μάλιστα ως αποτέλεσμα η Ελένη Τσαβαρή να μην είναι παρούσα στις απονομές της αντοχής. Τέλος, ευχαριστεί τον ΠΟ. Πατρών για τη διοργάνωση των αγώνων και όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν και βοήθησαν ώστε να πάνε τελικώς όλα καλά.

Στο καθαρά αγωνιστικό, όσον αφορά την παρουσία του έτερου αθλητή του Έλαφου, Μάνου Ζαννάκη, ήταν 16ος στη γενική κατάταξη στο χρονόμετρο, ενώ την ίδια θέση κατέλαβε στην αντοχή σε ό, τι είχε να κάνει με την κατηγορία του.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!