Τα Πάθη τα Σεπτά από τη Δημοτική Χορωδία Καρπάθου

Τα Πάθη τα Σεπτά από τη Δημοτική Χορωδία Καρπάθου

Τα Πάθη τα Σεπτά από τη Δημοτική Χορωδία Καρπάθου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 401 ΦΟΡΕΣ

Ένα άκρως εντυπωσιακό, επαγγελματικό και στην ουσία καθηλωτικό οπτικοακουστικό θέαμα παρουσίασε το περασμένο Σάββατο η Δημοτική Χορωδία Καρπάθου στις 19: 30 στο Εκκλησιαστικό Μέγαρο Παναγίας Πλαγιάς Βωλάδας.

"Τα Πάθη τα Σεπτά" αποδόθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με Ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας από τα ακούραστα μέλη της Δημοτικής Χορωδίας, υπό την Δ.νση και την καλλιτεχνική επιμέλεια της ταλαντούχας μαέστρου κας Μοσχούλας Βαρδαούλη.

Η απαγγελία ποιημάτων και κει...μένων από τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας Καρπάθου: Τζούλη Μιτσινίγγου, Ζωή Ρουσάκη, Νίκο Γιαλλούση, Ειρήνη Τογκουλίδου, Δημήτρη Γεργατσούλη και Μαρία Κάζου, ήταν αναμφίβολα εξαιρετικά μαγευτική.

Ο μαγνητοσκοπημένος μονόλογος του Αντιπροέδρου του ΚΟΠΑΠ κ. Ηλία Βασιλαρά ήταν εξίσου καθηλωτικός και απόλυτα εναρμονισμένος με το κλίμα της εκδήλωσης.

Και πραγματικά, όσοι παρακολούθησαν την αποψινή εκδήλωση του ΚΟΠΑΠ, ένοιωσαν σαφέστατα συνεπαρμένοι από μια συνολική συντονισμένη δουλειά, στην οποία καθοριστικό ρόλο έπαιξε και η σοβαρή συμμετοχή του Πρωτοσύγγελου Ιεράς Μητροπόλεως Καρπάθου - Κάσου Πανοσιολογιότατου Πρωτοσύγγελου π. Επιφάνιου Χριστοδουλάκη, του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη π. Καλλίνικου Μαυρολέων Ηγούμενου της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Βασσών και του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη π.Αμβρόσιου Μαναρουλά.

Το κρυστάλλινο ηχητικό και καλλιτεχνικό οπτικό αποτέλεσμα οφείλεται στην άριστη ηχοληψία του Γιώργου Χατζηκωνσταντή, ενώ δεν μπορεί να μην γίνει αναφορά στον επίσης ταλαντούχο μουσικό Γιώργο Μαρή που με το αρμόνιό του "υπογράμμισε" τα "Πάθη τα Σεπτά"

Όλοι οι προαναφερόμενοι εργάστηκαν - και το αποτέλεσμα φάνηκε - ως μια δεμένη ομάδα που στόχο είχε ένα κατανυκτικό οτικοακουστικό αφιέρωμα και απέδειξαν πως η ενότητα και η συνεργασία, εν τέλει κάνουν θαύματα!

Διαβάστε ακόμη

Αφιερωμένο στην Όλυμπο της Καρπάθου το τελευταίο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής «Από Τόπο σε Τόπο»

Σημαντική δωρεά ιστορικού πίνακα στην κοινότητα Ολύμπου Καρπάθου

Επίσκεψη του δημάρχου Καρπάθου στον υφυπουργό Γ. Παππά για την αναβάθμιση του νησιού

Προβλήματα υδροδότησης στον δήμο Καρπάθου

Σωτήρια διάσωση της Πυροσβεστικής στην Αμοωπη της Καρπάθου

Φωτιά σε εξέλιξη στον ποταμό της Αρκάσας Καρπάθου

Γίλλες: Το παλιό έθιμο που γιορτάζεται μέχρι σήμερα στο Απέρι της Καρπάθου

Με κάθε επισημότητα τιμήθηκε και στην Κάρπαθο η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου (φωτογραφίες)