Θετική εξέλιξη για το ιατρείο στην Όλυμπο Καρπάθου

Θετική εξέλιξη για το ιατρείο στην Όλυμπο Καρπάθου

Θετική εξέλιξη για το ιατρείο στην Όλυμπο Καρπάθου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 203 ΦΟΡΕΣ

Θετική εξέλιξη υπήρξε στο θέμα του ιατρείου στην Όλυμπο της Καρπάθου μετά την ερώτηση του βουλευτή Δωδεκανήσου, Αντιπροέδρου της Βουλής, καθηγητή Δημήτρη Κρεμαστινού.

Όπως δήλωσε, χθες, το θέμα που εκκρεμούσε με την ερώτηση του στη Βουλή για το ιατρείο στην Όλυμπο, το οποίο είναι κλειστό πέντε χρόνια και δεν έχει ούτε νοσηλευτή ούτε γιατρό, φαίνεται ότι δρομολογήθηκε.

Συγκεκριμένα, μετά την ερώτηση που κατέθεσε, μίλησε με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμένο, ο οποίος είπε να το ζητήσει ο Δήμαρχος του νησιού για να μπορεί να συνταγογραφεί ο ο γιατρός. Έτσι, ο κ. Κρεμαστινός επικοινώνησε με τον Δήμαρχο ο οποίος κάνει τώρα το έγγραφο για να ζητήσει τον στρατιωτικό γιατρό που θα πάει στην Κάρπαθο αφού δεν μπορεί να βρεθεί γιατρός. Ο κ. Κρεμαστινός χαρακτηρίζει την εξέλιξη αυτή ως θετική.

Για την κυβέρνηση
Ερωτηθείς σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις, ο κ. Κρεμαστινός είπε ότι φαίνεται το σχέδιο της κυβέρνησης είναι να προκαλέσει τις εκλογές στο τέλος του 2018, ούτως ώστε ν’ αρχίσει να εφαρμόζει τα μέτρα η κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές.

Θα ακολουθήσουν οι ευρωεκλογές και οι αυτοδιοικητικές εκλογές σε έξι μήνες, οπότε ο λαός θα εκφραστεί αρνητικά για τη νέα κυβέρνηση και μετά ο ΣΥΡΙΖΑ ευελπιστεί στην απλή αναλογική διότι, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην Υπουργός, «φαίνεται (σ.σ. ο ΣΥΡΙΖΑ) ότι χάνει τις ελπίδες του στο λαό και τις εναποθέτει…στο Θεό».

Για τη συμφωνία
«Είναι η πρώτη φορά που έχει γίνει συμφωνία…στον πλανήτη που η σημερινή Βουλή θα ψηφίσει μέτρα που θα ισχύσουν μετά από δύο χρόνια», είναι το σχόλιο του κ. Κρεμαστινού ο οποίος είπε ότι αυτό είναι πρωτόγνωρο και τελείως αντισυνταγματικό αφού «δεν έχει το δικαίωμα καμία κυβέρνηση να νομοθετήσει μέτρα τα οποία αρχίζουν να ισχύουν μετά μία διετία».

Δεν παρέλειψε, επίσης, να πει ότι, τα μέτρα αυτά, τα επιβάλουν οι δανειστές διότι εμείς δεν παράγουμε, δεν εξάγουμε και δεν έχουμε χρήματα να τους δίνουμε και λένε να…φορολογήσουμε τους πάντες και τα πάντα. Κατά τον ίδιο, το θέμα είναι πόσο φταίει η σημερινή κυβέρνηση για το πως χειρίστηκε το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησής της με τον τότε Υπουργό Οικονομικών κ. Γιάνη Βαρουφάκη και πως χειρίστηκε τα θέματα αυτή τη διετία.

Στη Ρόδο η κα Γεννηματά
Πάσχα στη Ρόδο θα κάνει η Πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης» κα Φώφη Γεννηματά αφού θα αναμένεται να βρίσκεται εδώ, ανεπίσημα, τη Μεγάλη Παρασκευή. Τη Λαμπρή Δευτέρα και Λαμπρή Τρίτη θα βρίσκεται στη Σύμη ενώ τη Λαμπρή Τρίτη στις 7:30 το βράδυ θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Για απόπειρα ζωοκτονίας συνελήφθη στην Κάρπαθο 61χρονος

Χοροί, παραδοσιακές φορεσιές και μουσική κατά την υποδοχή του πρώτου τσάρτερ στην Κάρπαθο (βίντεο)

Αφιερωμένο στην Όλυμπο της Καρπάθου το τελευταίο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής «Από Τόπο σε Τόπο»

Σημαντική δωρεά ιστορικού πίνακα στην κοινότητα Ολύμπου Καρπάθου

Επίσκεψη του δημάρχου Καρπάθου στον υφυπουργό Γ. Παππά για την αναβάθμιση του νησιού

Προβλήματα υδροδότησης στον δήμο Καρπάθου

Σωτήρια διάσωση της Πυροσβεστικής στην Αμοωπη της Καρπάθου

Φωτιά σε εξέλιξη στον ποταμό της Αρκάσας Καρπάθου