Τσιγγάνοι έκλεψαν χρυσαφικά στις Φάνες

Τσιγγάνοι έκλεψαν χρυσαφικά στις Φάνες

Τσιγγάνοι έκλεψαν χρυσαφικά στις Φάνες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 499 ΦΟΡΕΣ

Σε σπίτι στις Φάνες μπήκαν δύο αδέλφια αθίγγανοι μαζί με 18χρονο ομόφυλος τους και αφαίρεσαν χρυσαφικά αξίας 5000 ευρώ!

Τα δύο αδέλφια συνελήφθησαν, σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και χθες μετά τις απολογίες τους αφέθηκαν ελεύθερα με περιοριστικούς όρους. Σε ότι αφορά τον 18χρονο ΡΟΜΑ διαφεύγει της σύλληψης.

Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε στις 19 Μαΐου οπότε και οι τρεις κατηγορούμενοι οδηγώντας ι.χ. επιβατικό αυτοκίνητο μετέβησαν στο χωριό Φάνες στη Ρόδο και εκεί μπήκαν σε σπίτι 66χρονου όπου και αφαίρεσαν διάφορα τιμαλφή συνολικής αξίας 5000 ευρώ! Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία και μετά από έρευνες την επόμενη μέρα το απόγευμα συνελήφθησαν τα δύο αδέλφια ηλικίας 27 και 28 ετών αντίστοιχα.

Οι δύο άνδρες αναγνωρίστηκαν από μάρτυρα αλλά και ένας εξ αυτών ως ο οδηγός του αυτοκινήτου με το οποίο είχαν μεταβεί στις Φάνες.
Χθες το πρωί οι συλληφθέντες προσήχθησαν ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου και απολογήθηκαν αρνούμενοι τις κατηγορίες όπως τους αποδίδονται.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, και οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισής τους μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Διαβάστε ακόμη

Ανήλικος λήστεψε στη Ρόδο και συνελήφθη στην Κεφαλονιά

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο