Νέα διάκριση για το παγωτό «Παλλάδιον»

Την πρόκριση στο διαγωνισμό για το καλύτερο παγωτό στην Ευρώπη πήρε το Εργαστήριο παγωτού «Παλλάδιον» (Gelato Palladion) του κ. Δημήτρη Χαραλάμπους στην Παλιά Πόλη και τον Σεπτέμβριο το βραβευμένο ροδίτικο παγωτό θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο παγκόσμιο όπου θα διαγωνιστεί για μία από τις τρεις πρώτες θέσεις!

Όπως είχε γράψει σε ρεπορτάζ της η «Ρ», σε διαγωνισμό που έγινε το Μάιο στην Αθήνα, δύο τζελατερί της Ρόδου (σ.σ. η άλλη είναι το Gelato Punto), μοιράστηκαν το βραβείο για το καλύτερο παγωτό στην Ελλάδα.
Τις προηγούμενες ημέρες, πραγματοποιήθηκε στην Μπολόνια της Ιταλίας ο διαγωνισμός για το καλύτερο παγωτό στην Ευρώπη και προκρίθηκε αυτό του «Παλλάδιον» που παίρνει και το εισιτήριο για το παγκόσμιο που θα πραγματοποιηθεί στο Ρίμινι 8-10 Σεπτεμβρίου!