Συγχαρητηρίων συνέχεια για την εκλογή Διακοφώτη

Συγχαρητηρίων συνέχεια  για την εκλογή Διακοφώτη

Συγχαρητηρίων συνέχεια για την εκλογή Διακοφώτη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 191 ΦΟΡΕΣ

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία εύχονται στον πρόεδρο της ΕΠΣΔ ο αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Κόκκινος, ο ΔΟΠΑΡ, ο ΣΔΠΔ και ο Ατρόμητος Διμυλιάς

Τα συγχαρητήρια των εκπροσώπων των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και των σωματείων, συνεχίζει να δέχεται ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ, Παναγιώτης Διακοφώτης, για την εκλογή του στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Επιστολές απέστειλαν ο αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Κόκκινος, ο ΔΟΠΑΡ, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου και ο Ατρόμητος Διμυλιάς.

Αναλυτικά:
Ο Χαράλαμπος Κόκκινος
«Εκφράζω και δημόσια τα συγχαρητήριά μου στον πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου κ. Παναγιώτη Διακοφώτη για την εκλογή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) στην πρόσφατη γενική της συνέλευση. Αποτελεί τιμή για τον ίδιο και διάκριση για το ποδόσφαιρο της Δωδεκανήσου. Εύχομαι από αυτήν την τιμητική και νευραλγική θέση να συνεχίσει με επιτυχία να προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στα αθλητικά δρώμενα της Δωδεκανήσου».

Ο ΔΟΠΑΡ
«Ο Πρόεδρος κ. Κυριαζής Στέφανος και το ΔΣ του ΔΟΠΑΡ συγχαίρουν το μέλος του ΔΣ ΔΟΠΑΡ και πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Δ., κ. Παναγιώτη Διακοφώτη, για την εκλογή του στη νέα Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. με την παράταξη του κ. Γραμμένου. Η εκλογή του αυτή είναι τιμή για όλα τα Δωδεκάνησα καθώς θα έχει πλέον τον δικό μας άνθρωπο στα κέντρα των αποφάσεων. θα είμαστε πάντα αρωγοί σε όλες τις προσπάθειες που γίνονται για την πρόοδο όλων των σπορ και φυσικά του ποδοσφαίρου.
Του ευχόμαστε καλή θητεία και καλή δύναμη!!!»

Ο ΣΔΠΔ
«Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου συγχαίρει τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ κ. Παναγιώτη Διακοφώτη, για την εκλογή του στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και του εύχεται καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα».

Ο Ατρόμητος Διμυλιάς
«Με ιδιαίτερη τιμή εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, Παναγιώτη Διακοφώτη για την εκλογή του στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. Είμαι υπερήφανοι που ένας άνθρωπος γέννημα θρέμμα του χωριού μας φτάνει το Δωδεκανησιακό Ποδόσφαιρο πολύ ψηλά. Καλή επιτυχία φίλε Παναγιώτη».

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!