Ελεύθερος αφέθηκε ο Αιγύπτιος

Ελεύθερος αφέθηκε ο Αιγύπτιος

Ελεύθερος αφέθηκε ο Αιγύπτιος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 276 ΦΟΡΕΣ

Ελεύθερος αφέθηκε τελικά ο 40χρονος Αιγύπτιος που τσακώθηκε στην Κάρπαθο με 33χρονο συμπατριώτη του για μερικά οικοδομικά εργαλεία, ενώ επιτέθηκε και σε αστυνομικό κατά τη διάρκεια της κράτησής του.

Ο αλλοδαπός μεταφέρθηκε στη Ρόδο και προχθές συνοδευόμενος από τους συνηγόρους του κ.κ. Κώστα Διακονή και Αχιλλέα Δασκαλάκη προσήχθη ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα, ο οποίος αφού άκουσε τα όσα οι δικηγόροι του επεσήμαναν άσκησε πλημμεληματικές ποινικές διώξεις σε βάρος του 40χρονου αλλοδαπού για επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοχρησία και εξύβριση αστυνομικού και τον παρέπεμψε να δικαστεί από το αρμόδιο δικαστήριο στις 23 Μαρτίου 2018.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο 40χρονος αφέθηκε ελεύθερος.
Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017 το πρωί στην Κάρπαθο και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι δύο Αιγύπτιοι ηλικίας 40 και 33 ετών αντίστοιχα εργάζονταν στην ίδια οικοδομή όταν για ασήμαντο αφορμή (πιθανώς κάποια εργαλεία) τσακώθηκαν.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο 33χρονος υπέβαλε μήνυση κατά του 40χρονου συμπατριώτη του για απειλή, εξύβριση και επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Ο 40χρονος από την Αίγυπτο συνελήφθη και κατά τη διάρκεια της κράτησης του φέρεται να προκαλέσε φασαρία και στα κρατητήρια και όταν πήγε ο αστυνομικός να τον ησυχάσει ο 40χρονος του επιτέθηκε πιάνοντας τον από τον λαιμό!

Μετά από αυτό τον αλλοδαπό βαραίνουν και οι κατηγορίες της απλής σωματικής βλάβης και των φθορών στην στολή του αστυνομικού.

Ο 40χρονος μεταφέρθηκε στη Ρόδο και σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

Διαβάστε ακόμη

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο