Αποκτήστε πυκνά μαλλιά και τονώστε την αυτοπεποίθηση σας σε μία μόνο μέρα!

Αποκτήστε πυκνά μαλλιά και τονώστε την αυτοπεποίθηση σας σε μία μόνο μέρα!

Αποκτήστε πυκνά μαλλιά και τονώστε την αυτοπεποίθηση σας σε μία μόνο μέρα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 787 ΦΟΡΕΣ

Μια μόνο μέρα αρκεί για να λύσετε το πρόβλημα της αραίωσης μαλλιών, αφαιρώντας χρόνια από την εμφάνισή σας και προσθέτοντας πόντους στην αυτοπεποίθησή σας! Με τη επαναστατική και σύγχρονη μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών FUE η πυκνότητα αποκαθίσταται άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια.

Ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός ανδρών αναζητά οριστική λύση στο πρόβλημα της αραίωσης μαλλιών καθώς η προσεγμένη και νεανική εμφάνιση είναι εφόδιο για μια καλύτερη κοινωνική και επαγγελματική ζωή. Ο Δρ Αναστάσιος Βεκρής, πλαστικός χειρουργός και Επιστημονικός Διευθυντής της εξειδικευμένης κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών Advanced Hair Clinics, της βραβευμένης ως “International Hair Clinic ” για το 2016 και 2017, μας εξηγεί περισσότερα για τη μέθοδο.

Τι είναι η μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών FUE;
Η μέθοδος FUE είναι ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η ιατρική στον τομέα της χειρουργικής αποκατάστασης της αραίωσης μαλλιών. Η τεχνική αφορά την μεταφορά μεμονωμένων τριχοθυλακίων από τη δότρια περιοχή που βρίσκεται στο πίσω μέρος του κεφαλιού (τη λεγόμενη ζώνη σταθερής τριχοφυΐας) στην περιοχή όπου θέλουμε να επιτύχουμε την πύκνωση.

Η διαδικασία έχει ως πλεονέκτημα το ελάχιστο μετεπεμβατικό τραύμα και οίδημα και το γεγονός ότι δεν υπάρχουν καθόλου ουλές, τομές και σημάδια. Η συνεδρία μεταμόσχευσης μαλλιών με τη μέθοδο FUE είναι πρακτικά ανώδυνη, πραγματοποιείται με μεγάλη προσοχή και εξατομικευμένο πλάνο για κάθε ασθενή, χαρίζοντας ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.
https://www.youtube.com/watch?v=SCvn65Bv6jU

Όσα πρέπει να γνωρίζετε
Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες επιτυχίας είναι η επιλογή μιας εξειδικευμένης και άρτια καταρτισμένης ιατρικής ομάδας, με αποδεδειγμένη εμπειρία στην πραγματοποίηση συνεδριών μεταμόσχευσης μαλλιών.

Η τεχνική FUE αγγίζει τα όρια της μικροχειρουργικής και θα πρέπει να εφαρμόζεται εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό που γνωρίζει σε βάθος την τεχνική, και κατά προτίμηση να είναι μέλη της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (ISHRS).

Ειδάλλως εσφαλμένη επιλογή ή μη εξειδίκευση μπορεί να οδηγήσει σε φτωχά χειρουργικά αποτελέσματα. Πριν επιλέξετε τον ειδικό, ζητήστε να δείτε αποτελέσματα από άλλα περιστατικά και ενημερωθείτε για τη μέθοδο που θα χρησιμοποιηθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στο www.advancedhairclinics.gr
ή καλέστε:
Αθήνα: (+30) 210 6980451
Κηφισιά (+30) 210 6232220
Θεσσαλονίκη: (+30) 2310 224240
Πάτρα: (+30) 2610 226562
Ρόδος: (+30) 22410 32700
Λεμεσός: (+357) 25251040
info@advancedhairclinics.gr

Διαβάστε ακόμη

Ψευδοκύστη στο πάγκρεας: Όσα θέλετε να γνωρίζετε

Υδατάνθρακες: κατανοώντας την αξία τους

Υπέρταση και ινομυώματα: Πώς συσχετίζονται

Ηπατική νόσος: Πώς εκδηλώνεται στις διάφορες μορφές της

Ποιες είναι οι συνέπειες της χαμηλής βιταμίνης D

Λουτεΐνη: Ποια τα οφέλη της & σε ποιες τροφές θα τη βρείτε

Γυροειδής αλωπεκία (τριχοφάγος): Τί είναι και πώς αντιμετωπίζεται

Πνευμονική ατρησία: Προσοχή στα συμπτώματα της καρδιακής νόσου