Στη Ρόδο θα έρθουν Φώφη Γεννηματά και Γιώργος Καμίνης

Στη Ρόδο θα έρθουν  Φώφη Γεννηματά και Γιώργος Καμίνης

Στη Ρόδο θα έρθουν Φώφη Γεννηματά και Γιώργος Καμίνης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 237 ΦΟΡΕΣ

Στην τελική ευθεία μπαίνουν πλέον οι διεργασίες για την ανάδειξη της ηγεσίας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, αφού οι εκλογές οριστικοποιήθηκαν μέσα στο Νοέμβριο, και στο πλαίσιο, αυτό, τις αμέσως επόμενες ημέρες, αναμένουμε αφίξεις και στη Ρόδο, και συγκεκριμένα της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κας Φώφης Γεννηματά αλλά και του επίσης υποψηφίου για την ηγεσία, Δημάρχου Αθηναίων, κ. Γιώργου Καμίνη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η συμπατριώτισσά μας κα Γεννηματά, αναμένεται να επισκεφθεί τη Ρόδο στις 24 Οκτωβρίου, εκτός απροόπτου βέβαια. Λίγες ημέρες αργότερα, επίσης στα τέλη του τρέχοντος μηνός με αρχές του επόμενου, το ίδιο θα κάνει και ο κ. Καμίνης.

Σημειώνεται ότι, για τον τελευταίο, αρχικά είχε ακουστεί ότι επρόκειτο να βρίσκεται εδώ στις 26 Οκτωβρίου αλλά τώρα θεωρείται πιθανότερο ότι θα μας επισκεφθεί μετά την επέτειο της 28ης.

Και οι δύο θα βρεθούν εδώ στο πλαίσιο του προεκλογικού τους αγώνα ως υποψήφιοι για την αρχηγία του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς και το πιθανότερο είναι ότι θα πραγματοποιήσουν ομιλία.

Διαβάστε ακόμη

ΠΑΣΟΚ Ν. Δωδεκανήσου: Απαράδεκτη η τοποθέτηση της Β. Φλέσσα στη Βουλή για τα Τέμπη

Μ. Κόνσολας: «Εξετάζεται η αναγκαιότητα δημιουργίας αποκεντρωμένων παραρτημάτων της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, σε Ρόδο και Κω»

Γιάννης Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Παράταση στις προθεσμίες για τα χωρίς άδεια καταστήματα σε χερσαίες ζώνες λιμένων»

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»