«Κλώτσησε» την ευκαιρία ο Διαγόρας

«Κλώτσησε» την ευκαιρία ο Διαγόρας

«Κλώτσησε» την ευκαιρία ο Διαγόρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 130 ΦΟΡΕΣ

Αν και καλύτερος, δεν μπόρεσε να σκοράρει στο Ζευγολατιό, με αντίπαλο τον Πέλοπα Κιάτου (0-0). Παρελθόν ο Μπάμπης Υφαντίδης

Μόνο το τρίποντο έλειψε, από την εκτός έδρας αποστολή του Διαγόρα στο Ζευγολατιό. Το 0-0 και ο βαθμός σε αυτή την περίοδο και μάλιστα σε εκτός έδρας παιχνίδι, θεωρείται θετικό αποτέλεσμα.

Ωστόσο ο «γηραιός» είχε τη δυνατότητα να πάρει τη νίκη, αν οι παίχτες του εναντίον του καθαρά συνολικού αμυντικού παιχνιδιού του Πέλοπα, είχαν τη λύση στον τομέα του γκολ.

Και μάλλον σε αυτό το κομμάτι θα πρέπει να δουλέψει ο Νίκος Παντέλης αυτή την εβδομάδα. Αν ο Διαγόρας έπαιρνε την Κυριακή τους τρεις βαθμούς. θα ήταν στην πρώτη θέση μαζί με τον Ασπρόπυργο.

Οι «κυανόλευκοι» με καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Προοδευτικής, έμειναν πίσω στην δημιουργικότητα και προσπάθησαν περισσότερο με μακρινά σουτ αλλά και στημένες φάσεις, να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα του Πέλοπα, που πήρε τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα.

Στο β΄μέρος πάντως δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο, καθώς όσο περνούσε η ώρα και οι δυο ομάδες, πρόσεχαν περισσότερο την άμυνα τους.

Οι παίκτες ξεκουράστηκαν χθες και μπαίνουν πλέον από σήμερα στην προετοιμασία για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής με αντίπαλο το Κερατσίνι στο Δημ. Στάδιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ
Οι «κυανέρυθροι» σε αυτή τους την αποστολή, έμειναν ευχαριστημένο απ’ όλα στο Ζευγολατιό, όπου έγινε ο αγώνας με τον Πέλοπα Κιάτου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εκδόθηκε χθες ανακοίνωση από την Διοίκηση: «Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας ευχαριστεί τον Πέλοπα Κιάτου, για την άψογη φιλοξενία του στον εκτός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος. Επίσης, επιφυλάσσεται να την ανταποδώσει στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου. Ακόμη, συγχαίρει τη διαιτησία του αγώνα».

ΤΕΛΟΣ Ο ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ
Ο «γηραιός» έλυσε χθες την συνεργασία του με τον 18χρονο Μπάμπη Υφαντίδη . Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ήρθε από τα τμήματα υποδομών του ΠΑΟΚ κι ακολούθησε την προετοιμασία της ομάδας.

Ο Νίκος Παντέλης πάντως δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή στα παιχνίδια με Προοδευτική και Πέλοπα Κιάτου κι ο παίκτης ζήτησε από τον Διαγόρα, να λύσει την συνεργασία του.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!