Διεθνής με την εθνική παίδων ο Νικήτας Νικολής

Διεθνής με την εθνική παίδων ο Νικήτας Νικολής

Διεθνής με την εθνική παίδων ο Νικήτας Νικολής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 729 ΦΟΡΕΣ

Ο ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε στον Ηρακλή Λάρδου και αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, αγωνίστηκε με το εθνόσημο στο στήθος απέναντι σε Μαυροβούνιο και Ρωσία

Στην τελική τετράδα του «Aegean Cup», που διεξάγεται στην Τουρκία πέρασε η Εθνική Παίδων (U-16) μετά τη νίκη της προχθές με 1-0 επί του Μαυροβουνίου και στον αγώνα της εναντίον της Ρωσίας θα κριθεί αν θα παίξει στον τελικό ή για τις θέσεις 3-4.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα πέτυχε ο Γροσδής στο 60ο λεπτό ενώ δέκα λεπτά νωρίτερα ο Ντότης αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι. Η Εθνική ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσε να είχε πετύχει ευρύτερη σε έκταση νίκη.

Με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αγωνίστηκε κι ένας Ροδίτης, ο Νικήτας Νικολής που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ηρακλή Λάρδου, αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό κι επελέγη να φορέσει το εθνόσημο στο συγκεκριμένο τουρνουά.

Ο Νικήτας Νικολής δεύτερος από αριστερά στην μπροστινή σειρά
Ο Νικήτας Νικολής δεύτερος από αριστερά στην μπροστινή σειρά (νο 14)


Η σύνθεση της Εθνικής μας ομάδας: Τζολάκης- Μανίσογλου, Ρίζος, Κωνσταντόπουλος, Νικόλης (Ντότης 41΄), Παυλίδης (Σιατούνης 41΄), Καραμπέρης (Παναγιώτου 41΄), Μπελεβώνης (Γροσδής 55΄), Νιάρχος (Αβεντισιάν 55΄), Πιετρής (Σουρλής 65΄), Κατσικάς (Κοτόπουλος 55΄).

Στον τελικό η εθνική με βασικό τον Νικολή

Στον τελικό του τουρνουά Aegean Cup 2017 προκρίθηκε η Εθνική Παίδων (U-16) καθώς χθες αναδείχθηκε στον τελευταίο της αγώνα με την αντίστοιχη της Ρωσίας ισόπαλη 0-0 και κατέλαβε την πρώτη θέση στον όμιλό της με 7 βαθμούς.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που κόντρα στους Ρώσους έχασε και πέναλτι και μαζί την ευκαιρία να φτάσει στη νίκη (28’ Παναγιώτου), θα αντιμετωπίσει στον τελικό της διοργάνωσης την Τουρκία το Σάββατο 25/11/2017 (15:00) στο στάδιο Αλτινορντού Τορμπαλί ενώ η Ρωσία θα παίξει για τις θέσεις 3-4 με το Κόσοβο.

Ο Ροδίτης Νικήτας Νικολής ξεκίνησε και σε αυτό το παιχνίδι βασικός με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και αγωνίστηκε για 77 λεπτά, έχοντας πολύ καλή απόδοση.

Η σύνθεση της Εθνική μας ομάδας: Καραργύρης- Νικόλης (Ρίζος 77΄), Δούρος (Πιετρής 27΄), Γροσδής (Κωνσταντόπουλος 64΄), Παυλίδης, Καραμπέρης, Παναγιώτου, Νιάρχος (Σουρλής 41΄), Ντότης (Κοτόπουλος 77΄), Μπελεβώνης (Αβεντισιάν 57΄), Μανίσογλου.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!