Επέστρεψε στην κορυφή ο Φοίβος!

Επέστρεψε στην κορυφή ο Φοίβος!

Επέστρεψε στην κορυφή ο Φοίβος!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 143 ΦΟΡΕΣ

Επικράτησε του Ποσειδώνα Καρπάθου με 4-2 εντός έδρας στο χθεσινό μοναδικό παιχνίδι της Α’ Κατηγορίας

Η ομάδα της Κρεμαστής πήρε αυτό που ήθελε από τον χθεσινό μοναδικό αγώνα του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας . Ο Φοίβος κέρδισε τον Ποσειδώνα Καρπάθου με 4-2ν πήρε τους τρεις βαθμούς και επανήλθε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Απόλλωνα Καλυθιών.

Οι νικητές –παρά το υπέρ τους τελικό σκόρ- μπορεί να μην είχαν καλό ρυθμό στο παιχνίδι αλλά εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις ευκαιρίες που τους παρουσιάσθηκαν . Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί, πώς κι ο Ποσειδώνας σε καμία περίπτωση δεν έπαιξε παθητικό ποδόσφαιρο, αλλά το πρέσινγκ των γηπεδούχων και η ανωτερότητα και ποιότητα κάποιων ποδοσφαιριστών, δεν του άφησαν περιθώρια ελπίδας για κέρδος σε αυτό το παιχνίδι.

Ο Φοίβος μπήκε αποφασιστικά στο παιχνίδι, έχοντας την κατοχή και εκμεταλλευόμενος την επιθετική δεινότητα του Γιάννη Στεφανίδη, ο οποίος χθες πέτυχε τα δυο πρώτα γκολ της ομάδας του και «σερβίροντας» το τέταρτο στον Γκινή, πήρε από νωρίς τα ηνία του αγώνα. Μετά το 2-0 όμως οι παίκτες του επαναπαύτηκαν στις δάφνες του υπέρ τους σκόρ, γεγονός που επέτρεψε στον Ποσειδώνα να μειώσει και να έχει στιγμές με τις οποίες μπορούσε να φτάσει στην ισοφάριση.
Στην επανάληψη σε ένα επτάλεπτο ο Φοίβος σημείωσε ακόμα δυο τέρματα και σε κείνο το σημείο μπορεί να πει κανείς, πώς το μάτς τελείωσε.
Προς τιμή τους οι παίκτες των φιλοξενούμενων δεν τόβαλαν κάτω και πέτυχαν με τον Δράκο ένα ακόμα γκολ της τιμής γράφοντας το 4-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
7¨Από σέντρα του Καραγεωργίου, ο Στεφανίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γαλάνη γράφοντας το 1-0
12΄Ο Χατζησάββας έβγαλε ωραία σέντρα κι ο Στεφανίδης με νέα κεφαλιά, θα σημειώσει το 2-0
18΄Ο Μ. Σπανός εκτέλεσε απευθείας φάουλ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Κεφάλα γράφοντας το 2-1
27΄Ακόμα μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μ. Σπανού, αλλά αυτή τη φορά η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Κεφάλα.
45΄Ο Μ. Σπανός εκτέλεσε φάουλ, ο Δράκος με κεφαλιά πάσα βρήκε στην περιοχή τον Χατζημανώλη αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
49΄Ωραία προσπάθεια και σουτ του Ν. Ορφανίδη, κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του Γαλάνη
51΄Σε προσπάθεια του Ν. Ορφανίδη, η μπάλα βρήκε το χέρι του Χατζημανώλη κι ο κ. Παπαβασιλείου καταλόγισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Τζιβίλογλου γράφοντας το 3-1
58΄Ωραία κεφαλιά πάσα του Στεφανίδη στον Γκινή, που έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Ποσειδώνα και σούταρε νικώντας τον Γαλάνη κάνοντας το 4-1
72΄Ο Μ. Σπανός θα εκτελέσει κόρνερ ο Δράκος πήδησε πιο ψηλά απ όλους και με κεφαλιά σημείωσε το τελικό 4-2
78΄Ο Ν. Ορφανίδης από καλή θέση θα πιάσει το δυνατό σουτ αλλά ο Γαλάνης θα διώξει σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.
Κορυφαίος των νικητών ο Γιάννης Στεφανίδης. Τον ακολούθησαν σε απόδοση από τους νικητές οι Χατζησάββας και Κυπριώτης . Από τον Ποσειδώνα διακρίθηκαν περισσότερο οι Σπανός Μ., Λαβενογλου και Φασουλέτος.
Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία των κ.κ. Παπαβασιλείου, Καραγιάννη και Βλάχου.

Οι ομάδες:
ΦΟΙΒΟΣ: Κεφάλας, Καραγεωργίου (88΄Κ. Ορφανίδης) , Παϊζάνος, Ταφάνι, Φωτεινής, Χατζησάββας, Στεφανίδης (86΄Πεταυράκης) , Κυπριώτης, Γκινής, Ν. Ορφανίδης (88΄Ντουλάϊ), Τζιβίλογλου (61΄Πανταζόπουλος)
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΠ.: Γαλάνης, Κεσίδης (71΄Καραναστάσης), Κούτουλο, Χατζημανώλης, Σπανός Ι., Φασουλέτος , Κοντονικόλας (61΄Βιλανούτσι), Τσιαβέλης, Δράκος, Λαβένογλου, Σπανός Μ.

Ο Γιάννης Στεφανίδης ήταν χθες ο κορυφαίος του Φοίβου στην νίκη του επί του Ποσειδώνα Καρπάθου με 4-2				           (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Ο Γιάννης Στεφανίδης ήταν χθες ο κορυφαίος του Φοίβου στην νίκη του επί του Ποσειδώνα Καρπάθου με 4-2 (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

Διαβάστε ακόμη

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή

Να κάνουν αισθητή την παρουσία τους

Αύριο στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» το διασυλλογικό συνθέτων στίβου Κ16

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος