Αντώνης Αποστολίδης: “Περάσαμε δύσκολη χρονιά αλλά τα καλύτερα έρχονται”

Αντώνης Αποστολίδης:  “Περάσαμε δύσκολη χρονιά  αλλά τα καλύτερα έρχονται”

Αντώνης Αποστολίδης: “Περάσαμε δύσκολη χρονιά αλλά τα καλύτερα έρχονται”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 277 ΦΟΡΕΣ

Αισιόδοξος ότι η νέα χρονιά θα σημάνει το τέλος των μνημονίων και την έξοδο από την κρίση εμφανίσθηκε με δηλώσεις του στο Notosnews και την εκπομπή «Πρώτη Μετάδοση» ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Νότιας Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αντώνης Αποστολίδης.

«Η κυβέρνηση είχε μια δύσκολη πορεία στο 2017. Νομίζω όμως ότι μπορούμε να μιλάμε για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια για αισιοδοξία και το “φως στο τούνελ” είναι ορατό. Η οριστική έξοδος από τα μνημόνια με την κοινωνία όρθια –που ήταν εξ αρχής το μεγάλο στοίχημα για εμάς- έχει ορίζοντα τον Αύγουστο του 2018. Μπορεί να περάσαμε δύσκολη χρονιά αλλά τα καλύτερα έρχονται» όπως δήλωσε.

Μάλιστα, ο κ. Αποστολίδης υπεραμύνθηκε των αποφάσεων της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά, λέγοντας πως τελικά, θα λειτουργήσει θετικά αφού θα εφαρμοστεί το μεταφορικό ισοδύναμο, ένα αίτημα των νησιωτών εδώ και πολλές δεκαετίες.

«Τελικά κερδίσαμε αυτό το οποίο διεκδικούσαμε εδώ και πολλά χρόνια και καμία κυβέρνηση δεν το εφάρμοσε στην πράξη. Το μεταφορικό ισοδύναμο είναι αυτό που ζητούν οι νησιώτες αφού θα εξισωθούν οι τιμές των προϊόντων, οι υπηρεσίες και τα καύσιμα με την ηπειρωτική Ελλάδα».

Σχετικά με τις δημοσκοπήσεις, ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Νότιας Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που δικαιολογούν τα ‘σκαμπανεβάσματα’ στα ποσοστά τα οποία όμως εύκολα μπορούν να ανατραπούν, όπως ισχυρίστηκε.

«Δεν συζητάμε για προεκλογική περίοδο. Από την άλλη, ούτε η Νέα Δημοκρατία, ούτε κανένα άλλο κόμμα κερδίζει από τις απώλειες του ΣΥΡΙΖΑ. Όταν πάμε στις εκλογές, τα πράγματα θα έχουν αλλάξει εντελώς…»

Διαβάστε ακόμη

ΠΑΣΟΚ Ν. Δωδεκανήσου: Απαράδεκτη η τοποθέτηση της Β. Φλέσσα στη Βουλή για τα Τέμπη

Μ. Κόνσολας: «Εξετάζεται η αναγκαιότητα δημιουργίας αποκεντρωμένων παραρτημάτων της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, σε Ρόδο και Κω»

Γιάννης Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Παράταση στις προθεσμίες για τα χωρίς άδεια καταστήματα σε χερσαίες ζώνες λιμένων»

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»