«Ο Νίκος βρέθηκε σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή»

«Ο Νίκος βρέθηκε σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή»

«Ο Νίκος βρέθηκε σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1379 ΦΟΡΕΣ

Έκκληση της οικογένειας σε όσους τυχόν ξέρουν να καταθέσουν έστω και ανώνυμα

Σε μία ακόμη τηλεοπτική εκπομπή συζητήθηκε η υπόθεση του θανάτου το άτυχου 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου, με τη συμμετοχή του ιδιωτικού ερευνητή Γ. Τσούκαλη και της δικηγόρου Α.Χαρβαλάκου Γλύκα που έχουν οριστεί από την οικογένεια, καθώς και του θείου και νονού του Νίκου του Γ. Παπαρουσάκη.

Να σημειώσουμε ότι ο ιδιωτικός ερευνητής Γ. Τσούκαλης μαζί με το θείο και νονό του Νίκου, Γ. Παπαρουσάκη βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο 25-26 Φεβρουαρίου 2018 στην Κάλυμνο για επιτόπια έρευνα.

Στη χθεσινή εκπομπή «ΕΜΕΙΣ» με τη Χριστίνα Λαμπίρη στο «ΕΨΙΛΟΝ» ο Γ. Τσούκαλης είπε χαρακτηριστικά « το μόνο που μου πάει στο μυαλό είναι ότι Νίκος βρέθηκε σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή», «στην περιοχή που βρέθηκε ο Νίκος γίνονταν περίεργες δοσοληψίες». Ο Γ. Παπαρουσάκης θείος του Νίκου είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση δυστυχήματος πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Μιλώντας εκ μέρους της οικογένειας παρακάλεσε οι Αρχές να δούν την υπόθεση με μεγαλύτερη αγάπη και μεγαλύτερο σθένος και να βρούν τον ένοχο ή τους ενόχους, επαναλαμβάνοντας ότι είναι ηλίου φαεινότερο ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Η δικηγόρος Α. Χαρβαλάκου Γλύκα είπε ότι η οικογένεια είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τέλους, εκμεταλλευόμενη όλες τις δυνατότητες που της παρέχει ο νόμος, η επιστημοσύνη ,oi γνώσεις του ιδωτικού ερευνητή και η εξειδίκευση του σε αυτό το κομμάτι ‘

Οπως είπε, όλα τα νέα στοιχεία θα τα εκμεταλλευθούμε νομικκά σε αυτό το στάδιο της προανάκρισης προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Τέλος έκαναν έκκληση σε όσους γνωρίζουν και μπορούν να εισφέρουν στη διαλεύκανση της υπόθεσής της να κάνουν έστω και με ανώνυμες καταγγελίες τηλεφωνικά.

Διαβάστε ακόμη

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του προέδρου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, στην Κάλυμνο

Λιμάνι εισόδου-εξόδου η Κάλυμνος έως και 31 Δεκεμβρίου 2024-Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Κάλυμνο

Στην Κωνσταντινούπολη το 1ο ΓΕΛ Καλύμνου

Τα αποτελέσματα των προκριματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ για το ευρωψηφοδέλτιο, στην Κάλυμνο

Μ. Kόνσολας: «6 προτάσεις αναβάθμισης της Σχολής Δυτών Καλύμνου»

Τον συνέλαβαν για μία κλοπή και διαπίστωσαν ότι διέπραξε άλλες δύο!

Ο δήμος Καλυμνίων θα χορηγήσει 150 αρνιά σε άπορες οικογένειες για το Πάσχα