Στις 25 Μαρτίου το πρώτο τσάρτερ στο αεροδρόμιο Ρόδου

Στις 25 Μαρτίου το πρώτο τσάρτερ στο αεροδρόμιο Ρόδου

Στις 25 Μαρτίου το πρώτο τσάρτερ στο αεροδρόμιο Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2356 ΦΟΡΕΣ

Ετοιμάζεται υποδοχή εορταστικού χαρακτήρα

Την Κυριακή 25 Μαρτίου φτάνει στη Ρόδο, το πρώτο τσάρτερ της φετινής τουριστικής περιόδου, ανοίγοντας και επίσημα τη σαιζόν του 2018, που ξεκινά με τα πιο αισιόδοξα μηνύματα.

Πρόκειται για πτήση της Austrian airlines που θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο ΔΙΑΓΟΡΑΣ στις 8 το πρωί προερχόμενο από τη Βιέννη. Μάλιστα για το καλωσόρισμα των πρώτων τουριστών στο νησί, ο δήμος της Ρόδου και συγκεκριμένα η διεύθυνση τουρισμού ετοιμάζει υποδοχή με εορταστικό χαρακτήρα.

Αντίστοιχη εκδήλωση θα πραγματοποιήσει η διεύθυνση τουρισμού και στο λιμάνι της Ρόδου την Τετάρτη 21 Μαρτίου στη 1 το μεσημέρι κατά τον κατάπλου του κρουαζιεροπλοίου Costa Neoriviera.

Το πλοίο της Costa θα είναι το πρώτο που θα καταπλεύσει στο λιμάνι μας τη νέα χρονιά, κάνοντας ποδαρικό για το 2018 και σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι γεμάτο τουρίστες.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η σαιζόν στην Κω θα ανοίξει στις 5 Απριλίου καθώς εκείνη τη μέρα αναμένεται να φτάσει το πρώτο τσάρτερ στο νησί. Συγκεκριμένα η πρώτη πτήση του έτους θα γίνει από την εταιρία Transavia η οποία, μεταφέρει στην Κω Ολλανδούς τουρίστες.

Διαβάστε ακόμη

Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά από την blogger Anne Maria De Graaf – Γαστρονομική περιήγηση του νησιού

40 κρουαζιερόπλοια θα καταπλεύσουν τον Μάιο στο λιμάνι της Ρόδου

Γ. Χατζημάρκος: σε διψήφιο ποσοστό η αύξηση κρατήσεων σε Ρόδο και Κω

Κως και Ρόδος στους κορυφαίους προορισμούς εσωτερικού της Aegean Airlines από τη βάση της Θεσσαλονίκης για την περίοδο του Πάσχα

Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά